Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Шановні працівники екстреної медичної допомоги Хорольщини та України!
2023-05-27

Вітаю Вас з професійним святом. Дякую кожному за сумлінну працю, високий професіоналізм та особистий вагомий внесок у надання висококваліфікованої медичної допомоги жителям нашої громади та держави в цілому. Сьогодні вся світова і українська спільнота схиляє голови перед вашим подвигом і щиро дякує за нелегку щоденну працю!

Працівники екстреної медичної допомоги неодноразово довели суспільну вагу і значимість своєї професії в умовах непростого сьогодення. Багатьом працівникам екстреної меддопомоги часто доводиться жертвувати собою, аби врятувати інших. 

Особливо приємно вражає самовідданість тих медиків, які під обстрілами, в окупованих російським ворогом територіях, у підвалах та на бойових позиціях рятують мирних людей та наших захисників. Це не просто робота, а поклик серця і гідний приклад для наслідування.

Порятунок життя людини – понад усе! І працівники «швидкої» завжди на своєму місці, першими стають на порятунок.

Вітаю усіх причетних до цього свята та щиро дякую кожному за нелегку, але вкрай потрібну в тяжкі для України часи місію. Бажаю Вам міцного здоров'я та вдосталь сил, щоб тримати медичну оборону! Тож нехай Ваша допомога завжди буде вчасною, а щира вдячність врятованих Вами людей завжди мотивує на нові звершення, додає наснаги та життєвої енергії. Бажаю Вам та Вашим родинам здоров’я, злагоди, благополуччя і найшвидшої Перемоги!

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]