Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

сім’ї цінності українського непереможність серця бажаю кожній щастя благополуччя родині хорольській вселяє майбутнє обнадійливим традиції родинні шанувати надскладний народжуються
Шановна Хорольська родино!
2023-05-15

15 травня в Україні та світі відзначають Міжнародний день сім’ї – свято, яке символізує родинне тепло, затишок, любов, повагу і прихильність рідних людей. Родина є найціннішим подарунком долі, адже саме вона є для кожного з нас опорою, надійною фортецею, де ми завжди зможемо знайти душевний спокій, підтримку і розуміння. Материнство, батьківство, дитинство – цінності, навколо яких обертається життя.

У нинішній воєнний час ми стали ще більше берегти сімейні цінності, шанувати родинні традиції. Обнадійливим є те, що в надскладний час народжуються нові сім’ї, з’являються на світ дітки – майбутнє України. Це вселяє в наші серця віру в непереможність та силу українського роду.

Щиро бажаю кожній хорольській родині благополуччя, щастя, добробуту. Нехай у ваших домівках панують мир, злагода та порозуміння. Цінуйте своє сімейне вогнище, бережіть його, не шкодуйте своєї любові для найдорожчих, найближчих людей!

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН!

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]