Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Шановна Хорольська громадо!
2022-06-15

Світове товариство відзначає 15 червня Всесвітній день захисту людей похилого віку. Окрім Міжнародного дня людей похилого віку, яке відзначається щорічно 1 жовтня в Україні та світі, рішенням Генеральної Асамблеї від 19 грудня 2011 року  встановлено ще й Всесвітній день розповсюдження інформації про зловживання відносно літніх людей. Цей день покликаний привернути увагу суспільства до проблем людей поважного віку, зокрема в плані дискримінації за віковою ознакою, подолання бідності та захисту вікової гідності. 

Як показує практика, люди віком за шістдесят, потребують особливої уваги і захисту. Не дивлячись на той факт, що вони мають багатий життєвий досвід, професійні навички та мудрість, яких ще бракує підростаючому поколінню, категорія таких людей найбільш соціально вразлива.

Згідно з даними міжнародних досліджень частка людей у віці 60 і більше років до загальної чисельності населення планети до 2050 року складе понад 20%. Таких людей багато, тож і вирішення їх проблем потребує особливої уваги і з боку влади, і з боку суспільства. В умовах непростого сьогодення випадки зловживань щодо літніх людей почастішали. Але ми не повинні допускати жодного негативного ставлення до людей, які заслуговують на повагу, забезпечену й спокійну старість.

Процвітання й стабільність всього соціуму в деякій мірі залежить від того, як суспільство ставиться до людей поважного віку. Не забуваймо, що турботливе ставлення до старшого покоління кожного з нас є запорукою і гарантією забезпеченої старості в майбутньому. Як ставимося до них ми нині, таке ж відношення з роками отримаємо від підростаючого покоління. Тож давайте шанобливо ставитися до людей мудрого віку!

 

З повагою, міський голова – Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]