Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Сезон асфальтування доріг у Хорольській громаді 2023
2023-10-16

Сезон асфальтування доріг на території Хорольської громади в поточному році розпочався з весни і триватиме до пізньої осені, поки не буде використано закуплену асфальтобетонну суміш. Дорожньо-транспортна інфраструктура нашої громади, як у місті, так і в старостинських округах потребує постійних капіталовкладень. Через вантажопотоки, інтенсивність руху та значну масу експлуатаційного навантаження виникає фізичний знос конструкцій доріг і погіршується їх стан.

У зв'язку з обмеженим фінансуванням виконати капітальний ремонт доріг загального користування складно в тих обсягах, у яких є потреба. Але міський голова Сергій Волошин знайшов вихід із складної ситуації і боротьба з ліквідацією ямковості на дорогах вирішується шляхом закупівлі через відкриті торги конструктивного матеріалу – гарячої дрібнозернистої асфальтобетонної суміші. Роботи з поточного (ямкового) ремонту проводяться не підрядними організаціями, а власними силами із залученням працівників КП «Комунсервіс», виконавчого комітету міської ради та зареєстроваих безробітних громадян, які направлені на оплачувані громадські роботи від Хорольського відділу Лубенської філії Полтавського обласного центру зайнятості.

Дружна команда плідно попрацюала у цьому сезоні на асфальтних роботах: від виконання складного і трудоємного процесу влаштування основи до укладання й вирівнювання асфальтобетонної поверхні. Завдяки цьому економляться кошти бюджету Хорольської міської територіальної громади, які спрямовуються на вирішення інших актуальних проблем.

У жовтні, у порядку черговості вирішено питання ще з однією проблемною ділянкою дороги по вулиці Маковського, поблизу Петро-Павлівського храму і Хорольського будинку-інтернату для людей похилого віку та інвалідів.

Щиро вдячні усім небайдужим, хто вносить свій внесок у покращення дорожньо-транспортної інфраструктури Хорольської громади. Працюємо далі!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]