Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

послуг рівні області кожного центру сервісного права інвалідністю створення приміщення безперешкодного сервісні центри забезпечено послуги можливості полтавській пархоменко безбар’єрності серві
Сервісний центр МВС Полтавської області інформує
2024-05-06

Безбарʼєрність не на словах, а в сервісних центрах МВС Полтавської області

Безбар'єрність – це філософія суспільства без обмежень, у якому забезпечено рівні права та можливості для всіх людей. 14 квітня 2021 року Кабінетом міністрів України було схвалено “Національну стратегію із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року”.

Метою Стратегії є створення безперешкодного середовища для всіх груп населення, забезпечення рівних можливостей кожній людині реалізовувати свої права, отримувати послуги на рівні з іншими.

За теперішніх умов реалізація Стратегії набуває особливого значення, а принципи безбар’єрності стають фундаментом державних політик у всіх сферах громадського життя.

У такому суспільстві кожна людина може реалізувати свої таланти, вільно пересуватися, користуватися різними сервісами та послугами, а також здобувати освіту.

 « Рівні можливості для кожного. Саме за таким принципом сервісні центри МВС Полтавщини надають послуги для наших співгромадян» - розповідає заступник начальника Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Харківській, Полтавській та Сумській областях Ірина Пархоменко.

За словами Ірини Пархоменко, на сьогодні надання послуг сервісними центрами МВС в Полтавській області відповідає всім вимогам доступності та безбар’єрності послуг для кожного:

  • наявні місця для паркування транспортних засобів для осіб з інвалідністю;
  • ширина дверей на вході дає можливість безперешкодного доступу до приміщення осіб з особливими потребами, в тому числі на візку;
  • вхідна група обладнані системами виклику персоналу для осіб з інвалідністю;
  • безбар’єрне приміщення й некабінетна система обслуговування;
  • в приміщенні обладнана санітарна кімната, наявні таблички та вказівники;
  • забезпечено доступ до офіційного веб-сайту центру надання адміністративних послуг особам з порушенням зору.
  • адміністратори користуються в роботі «Словником безбар’єрності».

Бути почутим та зрозумілим це важливо, а ще важливіше розуміти потреби інших та мати бажання допомогти. Так і сервісні центри МВС докладають максимум зусиль для комфорту клієнтів та вирішення їх питань. Цінуємо кожного і вдячні за довіру.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

 

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

21 травня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дев'яте засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]