Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

області полтавській управління зустріч полтавщини податкової взаємодії головного порядок фахівці питання міської кременчуцької підприємництва підтримки бізнесу увагу порядку застосування
Семінар-зустріч
2023-04-27

Податківці Полтавщини провели онлайн – зустріч для фізичних осіб-підприємців

Діалог із бізнес-спільнотою Полтавщини – важливий вектор роботи податкової служби області. На цьому тижні, в рамках роботи регіональної комунікаційної податкової платформи, проведено семінар в онлайн форматі, на платформі ZOOM, для фізичних осіб-підприємців. 

Зустріч відбулася завдяки взаємодії між Фондом підтримки підприємництва Кременчуцької міської ради та Головним управлінням ДПС у Полтавській області. Зустріч відкрила начальник відділу інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Полтавській області Ганна Третьякова, відзначивши головну мету заходу – системне ознайомлення суб’єктів господарювання з актуальними питаннями та новаціями податкового законодавства, які вступили в дію у 2023 році. Вітальне слово було надане директору Фонду підтримки підприємництва Кременчуцької міської ради Наталії Ющенко. На заході були присутніми представники Інституту Розвитку Кременчука та бізнесу Полтавщини.

Доповідали та надавали роз’яснення фахівці Головного управління ДПС              у Полтавській області. Під час зустрічі слухачам розповіли про корисні Інтернет ресурси, додатки та месенджери Державної податкової служби, які функціонують для платників податків, зокрема, ознайомили з можливостями та перевагами електронного кабінету платника податку. Увагу присутніх звернули на порядок подання повідомлення про прийняття працівника на роботу/укладання гіг-контракту. Доповіли про єдиний податок ФОП 1-3 групи та питання сплати і звітності з єдиного соціального внеску.

Окремо податківці розглянули порядок застосування РРО та ПРРО, передбачену відповідальність щодо їх незастосування. Не оминули актуальні питання щодо порядку реєстрації програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Особливу увагу приділили змінам до порядку заповнення реквізиту «Призначення платежу». Від слухачів надійшла велика кількість практичних запитань щодо застосування норм податкового законодавства, а податківцями було  надано змістовні відповіді.

Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області відкриті до спілкування з представниками бізнесу, як шляхом дистанційної взаємодії, так і під час проведення робочих зустрічей.

                                                                         Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]