Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

реєстру збитків категорії україни подати реєстр можна також заяву агресією війни прийом шкоди через квітня кілька тижнів власник житла числі
Розпочався прийом заявок до Реєстру збитків для України
2024-04-04

2 квітня 2024 року на сайті Реєстру збитків, завданих агресією російської федерації проти України (RD4U), оголошено про відкриття прийому заяв про відшкодування збитків, спричинених російською агресією.

Реєстр збитків є єдиним міжнародним інструментом для фіксації шкоди, завданої внаслідок повномасштабного вторгнення рф в Україну. А також – першим компонентом компенсаційного механізму, метою якого є забезпечення репарацій для постраждалих від війни.

Реєстр прийматиме заяви від людей, бізнесу та держави Україна стосовно понад 40 категорій шкоди.

Зокрема, з 2 квітня 2024 року розпочнеться прийом заяв в одній категорії – пошкодження або знищення житлової нерухомості.

З перших днів можливість подання заяв до Реєстру матимуть ті, хто звертався із заявою про пошкоджене чи знищене майно за програмою єВідновлення, зафіксував шкоду в Реєстрі знищеного та пошкодженого майна й отримав Акт огляду від місцевої влади. Але вже за кілька тижнів подати заяву зможе кожен власник зруйнованого житла, в тому числі й на тимчасово окупованих територіях.

Інші категорії будуть запущені протягом року. Категорії заяв від осіб, які найбільше постраждали від війни, а також заяв, пов’язаних із пошкодженням або руйнуванням об’єктів критичної інфраструктури України, відкриються через кілька місяців.

Подати заяву до Реєстру можна через мобільний застосунок Дія. Докладніше з порядком подачі заяв можна ознайомитися за посиланням https://bit.ly/3xgk7Dm

 

Полтавська обласна військова адміністрація

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]