Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС інформує
2023-03-02
Українське посвідчення водія відтепер можна обміняти в Чехії
З 28 лютого в Чехії запрацювала послуга обміну українського посвідчення водія. Її надають в мобільних програмно-технічних комплексах ДП «Документ» у Празі, розповіла заступник начальника регіонального сервісного центру МВС в Полтавській області Ірина Пархоменко. Комплекси розташовані за адресою: Náměstí Republiky 656/8 (паркінг ТЦ «Kotva»). Обміняти посвідчення водія можна з вівторка до п’ятниці з 9:00 до 16:00, а також у суботу з 9:00 до 14:45 за місцевим часом.
Громадян обслуговують як за попереднім записом, так і в порядку «живої черги». За словами Ірини Пархоменко, обміняти посвідчення водія можна в таких випадках:
- закінчився термін дії посвідчення водія (обмін відбувається без складання іспитів за умови наявності протягом двох років з дня видачі такого посвідчення не більше двох адміністративних правопорушень у сфері безпеки дорожнього руху);
- у водія змінились паспортні дані – ім’я або прізвище;
- посвідчення затерлось і написи на ньому більше не читаються;
- за бажанням власника отримати посвідчення сучасного зразка.
Для обміну необхідно надати:
- паспорт громадянина України із зазначеним у ньому зареєстрованим місцем проживання, а якщо паспорт у форматі ID-картки без наявних відомостей про реєстрацію місця проживання, то разом надається витяг про реєстрацію місця проживання особи;
- довідка платника податків — «ідентифікаційний код»;
- наявне посвідчення водія, яке підлягає обміну;
- документ, що підтверджує зміну особистих даних (наприклад, свідоцтво про реєстрацію шлюбу тощо) у разі зміни таких даних.
Співробітники ДП «Документ», отримавши від клієнта пакет документів, оформлюють заявку на обмін посвідчення водія, яку дистанційно розглядає адміністратор сервісного центру МВС в Україні. Після схвалення заявки – у Празі друкують новий документ. Тому, якщо під час розгляду заявок в Україні не виникне обставин непереборної дії, що завадять цьому, громадянин зможе забрати новий документ у день звернення. Ірина Пархоменко нагадала, що обмін українського посвідчення водія також діє в чотирьох містах Польщі: Варшаві, Вроцлаві, Гданську та Кракові.
Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]