Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

іспитів області сервісних складання практичних теоретичних центрів зміни центрах проєкт прозорих областях передбачає складає класах отримання діяльність оптимізації водії
Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Полтавській області інформує!
2023-07-24

Проєкт прозорих іспитів у сервісних центрах МВС розширюється на ще чотири регіони

3 серпня Сумська, Рівненська, Житомирська та Кіровоградська області долучаться до проєкту оптимізації екзаменаційної діяльності для отримання права керування транспортними засобами. Він передбачає зміни щодо технічних умов у класах для складання теоретичних іспитів та автомобілів для складання практичних іспитів.

Зміни також торкнуться кількості сервісних центрів МВС, де є екзаменаційна діяльність. Мета проєкту – забезпечення максимально прозорих умов складання іспитів у сервісних центрах МВС.

Так, в класах для теоретичних іспитів встановлять по 4 камери відеофіксації та запис звуку, а в автівках сервісних центрів МВС для приймання практичних іспитів категорії В збільшиться кут огляду. Це зроблять, щоб уникнути «сліпих зон». Разом з тим зміниться система контролю екзаменаторів, оскільки відео із будь-якого іспиту зможе переглянути контролюючий орган не тільки в регіоні, але і працівник Головного сервісного центру МВС. Ці технічні зміни викликають і процеси оптимізації.

Оптимізація роботи сервісних центрів МВС означає, що в деяких населених пунктах залишаються сервісні центри МВС, які продовжують надавати всі послуги, крім теоретичних та практичних іспитів. А ті сервісні центри МВС, де екзаменаційну діяльність реформують, перетворюються на своєрідні регіональні хаби.

Іспити прийматимуть по-новому в Рівненській області в м. Рівне та м. Сарни, в Житомирській області – в с. Довжик та м. Коростень, в Кіровоградській області – в м. Кропивницький та м. Олександрія, в Сумській області – в м. Суми та м. Конотоп. Вже з 21 липня запрацював онлайн-запис в електронну чергу для складання практичного іспиту в цих сервісних центрах МВС.

Нагадаємо, що пілотний проєкт прозорих іспитів стартував 1 червня в Одеській, Львівській, Вінницькій та Київській областях і, з огляду на результати, його вирішили продовжувати та поширювати на інші регіони.

Усім кандидатам у водії, які планують складати іспити в цих областях, варто взяти до уваги, що проєкт передбачає чесні умови для кожного. Статистика демонструє, що кожен четвертий кандидат у водії відмінно складає теоретичний іспит з першого разу, а кожен третій успішно складає практичний іспит з першого разу. Якщо є знання, то отримання посвідчення водія проходить легко і з першої спроби.

  


   

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]