Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

загальною площею приватизації складі інвентарних » об’єктів вергуни об’єкт інформація січня регіональне участі аукціоні детальна україни групи фонду онлайн-аукціон
Регіональне відділення ФДМУ інформує
2021-12-24

Приватизація на Полтавщині: оголошено онлайн-аукціон з приватизації групи інвентарних об’єктів у складі, загальною площею 247,4 кв.м

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях оголошує про проведення онлайн-аукціону з приватизації групи інвентарних об’єктів у складі, загальною площею 247,4 кв.м у с. Вергуни, Хорольського р-ну, Полтавської області.

Об’єкт приватизації складається з групи інвентарних об’єктів у складі: будівля колишнього будинку ветеранів, Літ.«А-1,а,а1», загальною площею 192,5 кв.м; кухня, Літ.«Б-1», загальною площею 37,8 кв.м; сарай, Літ.«В-1», загальною площею 8,6 кв.м; погріб, Літ.«Г», загальною площею 8,5 кв.м; колодязь № 1.

Зазначені активи розташовані за адресою: Полтавська обл., Хорольський р-н, с. Вергуни, вул. Рибальська, 29а, та перебувають на балансі Сільськогосподарського виробничого кооперативу «Перемога» (код ЄДРПОУ 05423113).

Стартова ціна об’єкту приватизації –  148 970,00  гривень.

Онлайн-аукціон з умовами з продажу об’єкта відбудеться 21 січня 2022 року, прийом заявок для участі в аукціоні триватиме до 20 січня  2022 року.

Детальна інформація про об’єкт на сайті Фонду державного майна України – завантажити.

 

Для участі в аукціоні необхідно зареєструватись на будь-якому із підключених до системи Прозорро.Продажі майданчиків.Детальна інформація про електронні майданчики: https://bit.ly/3Eo534n

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]