Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

пульс» полтавській області сервіс прізвище батькові управління місце недоліків організації роботи працівників протягом інформацію головне також проживання/реєстрації сервісу звернення пі
Протягом 2022 року на сервіс ДПС України «Пульс» звернулося 84 платника Полтавщини
2023-01-27

За січень-грудень 2022 року Головним управлінням ДПС у Полтавській області отримано та опрацьовано 84 інформаційні картки, що надійшли за допомогою сервісу «Пульс». Як проінформувала пресу заступник начальника ГУ ДПС у Полтавській області Алла Рябкова, основна тематика інформацій, з якими заявники зверталися на сервіс «Пульс», стосувалися: 

недоліків в організації роботи органів ДПС – 27 шт. (32,1%), неналежної організації роботи ЦОП – 3 шт. (3,6%), проблем при реєстрації податкових накладних та звітності в електронному вигляді – 35 шт. (41,7%), недоліків в роботі системи електронного адміністрування ПДВ – 8 шт. (9,5%), перевірки СГД – 1 шт. (1,2%), інші питання – 10 шт. (11,9%).

Жодних фактів тиску протягом січня – грудня 2022 року з боку працівників Головного управління ДПС у Полтавській області на заявників після їх звернення до сервісу «Пульс» не встановлено.

Надати інформацію на сервіс «Пульс» можна, здійснивши дзвінок за номером телефону 0800-501-007. Після інтерактивного голосового автовідповідача, зачекати з’єднання з працівником та залишити Інформацію.

При наданні Інформації необхідно назвати своє прізвище, ім’я, по батькові (найменування суб’єкта господарювання), контактний телефон, місце проживання/реєстрації, а також прізвище, ім’я, по батькові та посаду працівника органу ДПС, з яким пов’язана подія, дата, місце і суть події, конкретні обставини, зауваження, прохання чи вимоги. Якщо Заявник не бажає називати своє прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання/реєстрації. Інформація реєструється як анонімна.

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що сервіс «Пульс» приймає звернення фізичних осіб та суб’єктів господарювання щодо неправомірних дій або бездіяльності працівників податкової служби, а також про можливі корупційні дії з їхнього боку.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]