Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

україни програма переміщених відновлення внаслідок детальна посиланням інформація допомогу війни постраждали гуманітаріїв команда corps працюють mercy території контролюється проживають
Програма підтримки економічної стійкості України
2023-05-01

Mercy Corps – це глобальна команда гуманітаріїв, які працюють разом на передовій найбільших криз сучасності, створюючи майбутнє можливостей задля суспільного процвітання. Mercy Corps реагує на надзвичайну ситуацію в Україні з початку повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року. Команда гуманітаріїв надаємо екстрену грошову допомогу біженцям у сусідніх країнах та людям, переміщеним усередині України, щоб вони могли задовольнити свої основні потреби у виживанні. 

Також  фінансуються місцеві організації, які найкраще знають свої громади та ефективно працюють над вирішеннями їхніх найнагальніших потреб.

Додатково до заходів екстреного реагування розпочато нову програму з відновлення, яка сприятиме стабілізації джерел існування та підвищенню здатності внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та осіб, які постраждали внаслідок бойових дій¹, протистояти несприятливим соціальним та економічним умовам.

¹ Особи, зареєстровані на територіях, на яких ведуться (велися) бойові дії, перелік яких затверджено Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України наказом від 22.12.2022 № 309, та проживають на території, яка контролюється урядом Ураїни.

Програма підтримки передбачає фінансову допомогу в ряді областей України, зокрема в Полтавській області:

- для переміщених та місцевих дрібних фермерів, які постраждали внаслідок війни, для започаткування, відновлення або розширення присадибної/дрібної фермерської діяльності. Детальна інформація за посиланням.

-  малим та середнім фермерським підприємствам, для подолання наслідків війни у сільському господарстві. Детальна інформація за посиланням(Початок приймання заявок за цим компонентом розпочнеться найближчим часом. Будь ласка, слідкуйте за інформацією на сайті: https://uerp.mercycorps.org/ ).

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]