Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

навчання професійне виробництва можливість професійного роботодавця відповідно надає роботі робочих проживання урахуванням місця набути рахунок україни період планів роботодавці
Професійне навчання у роботодавця
2019-10-18

Кожен громадянин, зареєстрований в центрі зайнятості як безробітний, має можливість пройти професійне навчання (підвищення кваліфікації, перепідготовка та підготовка) для подальшого працевлаштування під замовлення роботодавця.

Професійне навчання  проводиться як в навчальному закладі, так і безпосередньо у роботодавця.

Підприємства мають можливість підготувати персонал з числа претендентів на вакансію з урахуванням вимог конкретного робочого місця:

  • навчання відбувається за індивідуальними навчальними планами та програмами з  урахуванням специфіки виробництва, в тому числі стажування;
  • за рахунок зменшення обсягу теоретичного курсу скорочується загальний термін навчання;
  • виробниче навчання і практика організуються відповідно  до особливостей виробництва;
  • ефективності навчання сприяє залучення наставників, досвідчених висококваліфікованих працівників, представників трудових династій;
  • стажування надає можливість претендентам на вакансію набути й удосконалити знання, практичні уміння та навички у межах наявної професійної освіти безпосередньо на конкретному робочому місці або посаді, або спорідненого підприємства, або набути додаткової компетенції тощо.

Роботодавці беруть участь в розробці робочих  навчальних планів і програм, які відображатимуть сучасні технології та особливості виробництва.

За період професійного навчання на підприємстві особи зможуть адаптуватися до трудового колективу та швидше закріпитися на новій роботі після його  закінчення.

Професійне навчання організовується за рахунок коштів Фонду загальнообов`язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Під час навчання державна служба зайнятості надає:

  • матеріальну допомогу у період професійного навчання відповідно до законодавства України;
  • компенсує фактичні витрати на проїзд до місця навчання і назад;
  • забезпечить безоплатне проживання у гуртожитку, у разі, коли професійне навчання організоване не за місцем постійного проживання особи.

Роботодавці можуть брати безпосередню участь в організації професійного навчання:

  • у складанні та погодженні робочих навчальних планів і програм;
  • у роботі державної кваліфікаційної комісії;
  • в організації виробничого навчання і практики осіб на конкретному робочому місці.

Більш детальну інформацію отримаєте за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/publikaciya/profesiyne-nachannya-u-robotodavcya

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]