Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

режимі продовжується міської громаді працюють медичні добровольчих блокпостах працює штатному своїх харчування послуги внаслідок ситуацію критичної інфраструктури бойових дітей
Про ситуацію в громаді
2022-03-13

Коротко про ситуацію в Хорольській міській територіальній громаді станом на 13 березня 2022 року.

Ось уже 18 добу триває національний спротив – немислимо відважне протистояння українського народу відкритому російському терору. Завдяки нашим захисникам ЗСУ, протиповітряній обороні, силам територіальної оборони ситуація у нашій громаді стабільна і контрольована. Ніч пройшла спокійно й тихо, хоча повітряні тривоги насторожують.

Оперативний штаб при Хорольській міській раді працює в посиленому режимі. Продовжується цілодобове чергування. Відповіді на всі питання можна отримати за тел.: (05362)33-3-44.

Продовжується цілодобова варта на блокпостах та патрулювання на території всієї громади. Організовано одноразове гаряче харчування добровольчих підрозділів на блокпостах.

Медичні заклади КНП «Хорольська міська лікарня» та КНП «Хорольський центр ПМСД» Хорольської міської ради працюють в штатному режимі, надаючи медичні послуги місцевим мешканцям та переселенцям.

Електро- та теплопостачання працює без перебою. Міський голова тісно співпрацює з поліцією та першим відділом Лубенського районного ТЦК та СП (військкоматом).

Комунальні служби міської ради також працюють у штатному режимі, забезпечуючи життєдіяльність міста та сіл у старостинських округах. КП «Комунсервіс» безперебійно надає послуги споживачам міста з водопостачання, водовідведення та вивезення твердих побутових відходів.

Установи, організації та підприємства критичної інфраструктури працюють в звичному режимі. Є проблеми з дифіцитом продовольчих товарів у магазинах і медикаментів в аптеках через перебої з поставками, але ситуація не критична і в перспективі вирішиться.

Продовжується забезпечення тимчасовим помешканням внутрішніх переселенців із населених пунктів різних регіонів України, які найбільше постраждали внаслідок бойових дій і терактів РФ. Усього, станом на 13.03.2022, зареєстровано 716 осіб, із яких 159 дітей. Це громадяни, які залишили постійне місце проживання у зв’язку з бойовими діями, переважно з Харківської, Сумської, Донецької, Луганської, Київської та Чернігівської областей.

Активно продовжується волонтерська діяльність. У центрі гуманітарної допомоги (центрі соціальних служб міської ради) здійснюється збір речей першої необхідності та продуктів харчування. Звертаємося з проханням до місцевого населення долучатися до збору гуманітарної допомоги, яка направляється на потреби армії, добровольчих підрозділів та постраждалих внаслідок бойових дій.

Закликаємо дотримуватися правил комендантської години. Не нехтувати вимогами світломаскування в темний час доби та залишатися всім дома, крім тих, хто задіяний на об’єктах критичної інфраструктури.

Контролюйте місцезнаходження своїх дітей і дбайте про їх безпеку, адже воєнний стан – не час для проведення дозвілля на вулиці. Будьте пильними, бережіть себе і своїх близьких. Допомагайте один одному добрим ділом і словом – морально-психологічна підтримка зараз теж дуже важлива...

 

Ми сильні, поки ми єдні! Тільки так ми переможемо!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]