Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

анкетування діють анкету суспільства громадянського групи проєкту волонтерські організації підтримки організаціями заповнити зробити організацій проєкт також проон партнерів ініціативні
Про проєкт «Сталий розвиток громадянського суспільства через посилення організаційної спроможності»
2023-01-31

Громадська організація “Інститут аналітики та адвокації” спільно з громадською спілкою «Мережа хабів громадянського суспільства України» реалізує проєкт «Сталий розвиток громадянського суспільства, через посилення організаційної спроможності», що підтримується ПРООН в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, покликаний з’ясувати нагальні потреби і проблеми, із якими стикаються сьогодні громадські організації, ініціативні та волонтерські групи в умовах російської збройної агресії.

Першим етапом проєкту є анкетування, яке допоможе зробити аналіз потреб та оцінки стану розвитку ОГС, благодійних фондів та волонтерських груп. Результатом анкетування стане мапа громадських інціатив, які діють в регіоні.

За результатами відповідей та їх подальшого аналізу ми, колеги з ПРООН та інших донорських організацій України матимемо актуальну інформацію, які організації та ініціативні групи активно діють і з’явилися після 24 лютого 2022 року; якої підтримки та додаткових ресурсів вони потребують; де може бути корисна допомога проєкту та де можлива кооперація.

Також організаціям, які заповнять анкету ми запропонуємо відвідати серію безкоштовних навчальних заходів, а в квітні 2023 року ми плануємо зробити великий заключний захід-форум у Полтаві, куди запросимо усіх учасників анкетування, а також наших партнерів по проєкту.

Анкету необхідно заповнити до 31 січня 2023 року організаціями, які діють у вашій громаді (ГО, БО, БФ, ГС, волонтерські групи, неформальні об'єднання і тд). У майбутньому це може стати у нагоді при фандрейзингу та пошуку партнерів. Це гарна можливість, особливо для новостворених організацій, заявити про себе і познайомитися із надійними партнерами та донорськими організаціями для потенційної майбутньої співпраці.

Заповнити анкету можна за посиланням: https://bit.ly/3HKgx7l 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]