Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Про новації податкового законодавства та застосування РРО/ПРРО чутівським підприємцям
2023-08-29

Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області проводять виїзні консультації на Полтавщині. Заходи проводились на території Чутівського ринку, під час зустрічі з фізичними особами-підприємцями, податківці роз’яснювали зміни до Податкового кодексу України, зокрема щодо новацій, внесених  Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей  оподаткування у період дії воєнного стану».

У місцях провадження підприємницької діяльності фахівці надали відповіді на найбільш актуальні питання податкового законодавства, які викликають суспільний інтерес, зокрема, щодо:
  - переходу з ІІІ групи  єдиного податку за ставкою 2 відсотки на систему оподаткування, на якій такі платники податку перебували до обрання таких особливостей;
  - врегулювання питання визначення граничного обсягу доходу після повернення на ставку та групу єдиного податку, чи переходу на загальну систему оподаткування;
  - можливості у 2023 році повторно здійснити перехід на спрощену систему оподаткування;
  - застосування РРО/ПРРО;
  - оформлення трудових відносин з найманими працівниками тощо.
  Під час зустрічі зазначили, що до 1 жовтня 2023 року не застосовуються штрафні санкції за відсутність РРО. Зокрема, акцентували увагу, що ПРРО є безкоштовним рішенням від ДПС, а придбання, оновлення та застосування не потребує витрат та спеціальних навичок.

       

Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]