Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

виконавчого україни комітету захисту питання територіальної засідання начальник також території міської громадянам дітей цілісності хорольської василівні громади допомоги особам ві
Про головне із засідання виконавчого комітету
2024-06-18

У вівторок, 18 червня 2024 року, відбулося одинадцяте чергове засідання виконавчого комітету, на якому розглянуто 33 питання. Перед початком засідання виконавчого комітету начальник першого відділу Лубенського РТЦК та СП, підполковник Сергій Майба вручив медаль «Захиснику Вітчизни» (посмертно) Герою Руслану Васильовичу Феньку.

При життю старший солдат, стрілець-радіотелефоніст Національної гвардії України виявив мужність і самовідданість при захисті територіальної цілісності України, сумлінно та бездоганно служив українському народові, тож Указом Президента України від 26.07.2023 №449 відзначений високою державною нагородою. Начальник місцевого ТЦК та СП з представниками місцевої влади висловили щирі співчуття рідним полеглого Захисника – мамі Лідії Василівні та сестрі Людмилі Василівні Фенько.

В основному усі питання стосувалися різних сфер життєдіяльності громади, соціального захисту громадян та дітей, які належать до вразливих категорій населення, надання матеріальної допомоги військовослужбовцям та громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах, особам, які отримали поранення, контузії, каліцтва під час захисту незалежності, суверенітету, територіальної цілісності України, а також громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та проживають на території Хорольської міської ради.

Прийняті також рішення про взяття на квартирний облік осіб, які потребують поліпшення житлових умов та ряду тих, які стосуються захисту прав дітей.

Крім того, на засіданні виконавчого комітету піднімалося питання утримання, обслуговування та ремонту доріг на території Хорольської міської територіальної громади.

 

Автор: Тетяна КАМЕНИСТА

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]