Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

громади бюджету безпеки міської оборони забезпечення хорольської виконання громаді територіальної області також поліції місяців україни полтавській розрізі освіти матеріальну
Про головне із засідання виконавчого комітету
2023-11-22

У вівторок, 21 листопада 2023 року, у залі засідань міської ради відбулося двадцяте засідання виконавчого комітету за головуванням міського голови Сергія Волошина. На розгляд внесено 30 питань порядку денного. Ключове питання стосувалося звіту про виконання бюджету Хорольської міської територіальної громади за 9 місяців поточного року. Начальник фінансового управління Людмила Бровко, як доповідач, повідомила про виконання бюджету в розрізі показників по загальному і спеціальному фондах.

У цілому бюджет Хорольської міської територіальної громади виконано на 104%. За звітний період дохідна частина бюджету сформована за рахунок різних джерел надходжень, зокрема ПДФО в сумі 4906,6 тис. грн з грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями, а також особами рядового та начальницького складу. Ці надходження сплачено податковими агентами: Полтавським обласним ТЦК та СП, 3-м Державним пожежно-рятувальним загоном ГУ ДСНС України в Полтавській області та Головним управлінням Національної поліції в Полтавській області.

Видатки з бюджету громади за 9 місяців на сектор оборони та безпеки склали 7391,5 тис.грн. Питому частку таких видатків у сумі 5070,0 тис.грн спрямовано на виплату одноразової грошової допомоги зареєстрованим у Хорольській міській ТГ громадянам, які мобілізовані відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022 року «Про загальну мобілізацію» або проходять військову службу за контрактом. 120,0 тис.грн виділено на одноразову матеріальну допомогу сім’ям з дітьми (шкільного, дошкільного віку та тих, що навчаються у вищих навчальних закладах) зниклих безвісти військовослужбовців ЗСУ.

З бюджету громади перенаправлено субвенцію в державний бюджет в розмірі 921,0 тис.грн на матеріально-технічне забезпечення різних представницьких органів державної виконавчої влади – структур безпеки та оборони і військових формувань у Хорольській громаді та за її межами. Зокрема, 120,0 тис.грн направлено на допомогу військовій частині згідно з її запитом, 90,0 тис.грн – місцевій пожежно-рятувальній частині ДСНС, 200,0 тис.грн – матеріальну підтримку СБУ, як державному органу спеціального призначення для забезпечення правоохоронних функцій і безпеки в громаді й державі, 511,0 тис.грн – відділенню поліції №2 Лубенського району ГУ Національної поліції в Полтавській області та 240,0 тис.грн – 1-му відділу Лубенського РТЦК та СП.

У рамках реалізації ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч» по відбудові деокупованих територій Херсонщини, з бюджету Хорольської громади передано субвенцію на відновлення найбільш постраждалих після затоплення населених пунктів внаслідок збройної агресії російської федерації. Так 200,0 тис. грн. направлено на відновлення об’єктів житлової інфраструктури для цивільного населення Білозерській територіальній громаді. Також у межах безпекових заходів упродовж звітного періоду виділялися кошти на капремонт споруд цивільного захисту (укриттів) у закладах загальної середньої освіти. Видатки на створення надійного безпекового середовища для навчання здобувачів освіти Хорольщини склали 840,5 тис. гривень.

Для місцевої влади пріоритетним напрямом у період військового стану залишається підтримка військовослужбовців ЗСУ, державних структур безпеки і оборони, діяльність яких направлена на попередження і ліквідацію надзвичайних ситуацій, забезпечення оборони, безпеки і правопорядку, а також на підтримку життєдіяльності громади.

На основі ухваленого рішення більш докладна інформація про виконання бюджету Хорольської міської територіальної громади за 9 місяців у розрізі доходів, видатків та місцевих програм буде опублікована на офіційному сайті міської ради в розділі «Міська влада».

Працюємо далі, допомагаючи фронту у військовому протистоянні агресору!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]