Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

знань завжди шановні міцність вашої учнів спасибі дітям країни після майбутнє старанності сумлінності залежить перемоги нашої економічна україни головний потенціал!
Привітання міського голови з Днем знань
2024-09-02

Шановні освітяни, школярі,  студенти, а також батьки учнів Хорольської громади!

Щороку з настанням осені до нас приходить урочисте і хвилююче свято - День знань, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. 

Третій рік поспіль навчальний рік розпочинається у  незвичних  умовах  тривожного військового часу, а наші діти, на жаль, є учасниками відкритого уроку новітньої історії російсько – української війни.

Період військової агресії випробовує  нашу освіту на міцність, на стресостійкість і здатність навчатися за будь-яких умов. Але навчальні заклади громади, завдяки талановитим педагогам і цілеспрямованим батькам наших учнів, гідно впоруються з усіма викликами дистанційного  та інших форм навчання, продиктованих потребами часу.

Дорогі учні! Будьте певні, що на цьому нелегкому етапі здобуття знань вам допоможуть мудрі поради вчителів, старших наставників, власна оцінка своїх здібностей і талантів. А ваші наполегливість, працелюбність, бажання вчитися завжди знайдуть підтримку, схвалення рідних та практичне застосування у подальшому  мирному житті. Вірте в себе, ставте перед собою максимально амбітні цілі, і ви обов'язково їх досягнете. Від вашої старанності, сумлінності залежить, без перебільшення, майбутнє нашої країни після перемоги над ворогом, її незалежність, суверенітет, та  економічна міцність. Тому завжди пам’ятайте, що саме ви – найцінніший скарб України і головний її потенціал!

Шановні вчителі! Ви – не тільки провідники знань, а й вихователі душ молодого покоління українських патріотів. Хай завжди буде мудрим Ваше слово. Спасибі Вам за одвічні вчительські турботи.

Шановні батьки! Спасибі, що ви допомагаєте  своїм дітям отримувати знання, адже сьогодні вони, як ніколи, потребують вашої підтримки і розуміння.

Бажаю дітям і дорослим, всім, хто вчиться і вчить, з успіхом подолати всі випробовування цього навчального року і мати безліч приводів пишатися своїми особистими досягненнями в освіті!

 

З повагою, міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
До уваги жителів Хорольської міської територіальної громади!

30 вересня 2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Хорол центральна площа (поруч з фонтаном) відбудеться прийом побутових відходів, а саме: відпрацьовані батарейки, люмінесцентні лампи та ртутновмісні термометри відповідно до обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2022-2024 роки» з метою їх вивезенням (екобусом) та подальшою утилізацією.

     
     
Оголошення про кандидатів на заміщення посади

23 вересня 2024 року відбулося І засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Шишаківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області.

     
     
Повідомлення про скликання 2 пленарного засідання 59 сесії

23 вересня 2024 року о 09:00 год. відбудеться друге пленарне засідання 59 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]