Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

врожаю хлібних період пожежі масивів порятунку поблизу безпеки пожежної метрів ближче служби збирання багатьох розпалі обладнаної спеціально окрім встановлювати туристичні
Пожежна безпека під час жнив
2024-07-01
Літо у розпалі. Для багатьох це найкраща пора - відпусток, канікул, відпочинку, розваг на природі, водоймах. А для хліборобів і для співробітників Служби порятунку - це найбільш відповідальна та гаряча пора року. Загрозливу обстановку для нового врожаю створюють спекотна погода, сухі хліба, несправний стан деяких хлібозбиральних агрегатів, а також людська легковажність і безвідповідальність, що може призвести до пожежі та значної втрати урожаю.

Тому у цей напружений період аграріям, рятувальникам та усім громадянам необхідно об’єднати зусилля, аби не тільки зібрати врожай, а й зберегти його від небезпечного і підступного ворога — вогню, забезпечити населення хлібом.
  У період збирання врожаю категорично забороняється: палити біля хлібних масивів; розкладати багаття на полях та поблизу них; спалювати стерню, післяжнивні залишки; полювати неподалік ланів; допускати проїзд чи стоянку техніки, окрім спеціально обладнаної, ближче, ніж за 100 метрів від хлібних масивів; встановлювати туристичні намети ближче 100 метрів від поля.
  Дорослі повинні нагадати дітям про правила пожежної безпеки та подбати, щоб вони не бавилися з вогнем поблизу сільгоспугідь.
  У всіх випадках виникнення пожежі треба негайно повідомити до Служби порятунку «101». До приїзду пожежних-рятувальників гасити вогонь наявними силами та первинними засобами пожежогасіння.
  Сурове дотримання правил пожежної безпеки під час збирання врожаю - обов’язок кожного громадянина.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]