Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Позапланове засідання виконавчого комітету 2020
2020-03-31

Карантинні реалії вимагають від місцевої влади термінового реагування. Через потребу вирішення нагальних питань, проведено ще одне позапланове засідання виконавчого комітету міської ради, до якого долучилися 9 його членів.

У рамках дозволеного постановою Кабміну можна виконувати торгівлю саджанцями та кормами для тварин, адже це надзвичайно важливо для людей – вчасно виконати садівничі роботи та забезпечити домашніх тварин їжею.

Тож виконавчим комітетом теж дозволено цей вид торгівлі (він відбуватиметься у визначених місцях у районі ринку – по вул. Шевченка та вул. В.Маковського відповідно). Та у рішенні передбачено, що, щоб захистити містян від можливої загрози зараження від мешканців інших регіонів на COVID-19, продавати свої товари можуть виключно підприємці, що зареєстровані у межах Полтавщини.

Окремо детально розглядалося питання пасажирських перевезень. На час карантину суттєво впав пасажиропотік, тож комунальне підприємство несе колосальні збитки. Також, в умовах наростаючої епідемічної загрози, у інших містах іде мова про відміну пасажирського транспорту взагалі, але наразі в Хоролі ми не вдаємося до таких запобіжних заходів, адже мешканці мікрорайону ДРП-5 та МКК постійно добираються до центру, щоб здійснити важливі закупи, у першу чергу ліків. Тож поки що з цих причин вирішили просто скоротити кількість рейсів до трьох. Вони відбуватимуться у пікові години. Це будуть два ранкових рейси, коли всі добираються до роботи та можуть під’їхати до центру, щоб зайти, наприклад, до аптеки і повернутися та вечірнього, коли люди повертаються додому

На порядку денному було 3 питання:

1. Про виділення місць торгівлі у місті на період карантину.

2. Про звернення суб'єктів господарювання щодо надання дозволу на здійснення торгівлі та надання послуг.

3. Про розгляд звернення КП "Комунсервіс".

4. Різне.

 

Автор: Ірина ТИТАРЕНКО

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]