Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

олександра олександр рідні мужність громади березня нашої молодшого своїх сергійовича іванівни незалежність україни відзначено скрипніченка героя орденом ступеня мужність»
Повік-віків не згасне пам’ять про Героя: Олександа Скрипніченка відзначено бойовим орденом
2024-10-22

Указом Президента України від 13.05.2024 №323 «Про відзначення державними нагородами України» відзначено мужність та самовідданість захисника – молодшого сержанта Олександра Сергійовича Скрипніченка, який віддав своє життя за свободу та незалежність нашої держави. Полеглий Герой посмертно нагороджений орденом «За мужність» III ступеня – однією з найвищих нагород за відвагу на полі бою.

Почесну бойову нагороду вручили найменшій донечці Катерині представниця місцевої влади – секретар Хорольської міської ради Юлія Бойко та начальник відділення обліку мобілізаційної роботи – заступник начальника 1 відділу Лубенського РТЦК та СП, майор Анатолій Пізніченко.

Олександр Сергійович народився 19 червня 1989 року в смт Доброслав (колишнє Комінтерного) Лиманського р-ну Одеської обл. Все дитинство і юність промайнули на малій Батьківщині його мами у селі Покровській Багачці нашої громади.

20 березня 2022 року був призваний по мобілізації і вирушив на передову, не вагаючись стати частиною спротиву ворогу. Розвідник-кулеметник 3 групи 2 роти 1 загону спецпризначення 71 окремої єгерської бригади у складі Десантно-штурмових військ ЗСУ був одним із тих, хто у найтяжчі часи став на захист рідної землі. У 33-річному віці героїчно загинув 6 березня 2023 року поблизу населеного пункту Новоселівка Краматорського р-ну Донецької обл., під час виконання бойового завдання, при відсічі та стримуванні збройної агресії російської федерації проти України.

Олександр був люблячим чоловіком для дружини Анасасії Іванівни, турботливим батьком для трьох діток –Ростислава, Світланки і Катрусі, добрим сином для батьків – Людмили Іванівни та Сергія Олександровича, наставником і другом для молодшого брата Вадим, незамінною людиною для великої рідні та громади. Схиляємо голови і співчуваємо рідним та близьким нашого новітнього Героя Олександра Сергійовича.

Його відданість обов’язку, мужність і незламний дух надихають багатьох побратимів. Ті, хто знав Олександра, згадують його як людину з великим серцем і незламною волею. Він був справжнім патріотом, готовим на будь-які жертви задля майбутнього своїх дітей, рідні та країни. Його подвиг не буде забутий, а пам’ять про нього житиме у наших серцях, словах і діях. Орден «За мужність» III ступеня – це символ визнання героїзму та відваги, яку проявив Олександр. Це нагадування кожному з нас про те, якою дорогою ціною дається наша свобода. Україна ніколи не забуде своїх Героїв, а їхній приклад надихатиме нас на подальшу боротьбу за відновлення миру і незалежність.

 

Автор і фото: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про умови продажу

АУКЦІОННОЮ КОМІСІЄЮ РОЗРОБЛЕНІ УМОВИ ПРОДАЖУ
  нежитлової будівлі, ясла-садка «Незабудка», яка розміщена по вулиці Молодіжна,
  будинок 13 в м.Хорол

     
     
Повідомлення про скликання 60 сесії

29 жовтня 2024 року о 10:00 год. відбудеться пленарне засідання 60 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4. Спільне засідання постійних комісій відбудеться 28 жовтня о 10:00 год., комісії з питань врегулювання земельних відносин – о 14:00 год.

     
     
Повідомлення про аукціон

 ОГОЛОШЕННЯ
  про проведення аукціону на укладення договору оренди
  кабінету №1-13 адміністративної будівлі по вулиці Шевченка, 18
  в селі Староаврамівка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]