Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферу стаціонарними джерелами
2023-03-22

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТОРГОВИЙ ДІМ АВТОТРАНС-ОЙЛ» (скорочене найменування суб’єкта господарювання ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ АВТОТРАНС-ОЙЛ»), ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 36354681, місцезнаходження суб’єкта господарювання: 36008, Полтавська область, м. Полтава, вул. Кагамлика, 35, контактний номер телефону: Старіков Олександр Михайлович 050-285-66-89, адреса електронної пошти суб’єкта господарювання: [email protected].

Відповідно до статті 11 Закону України «Про охорону атмосферного повітря» підприємства, установи, організації та громадяни ˗ суб'єкти підприємницької діяльності, що здійснюють викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря та діяльність яких пов'язана з впливом фізичних та біологічних факторів на його стан, зобов'язані отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ АВТОТРАНС-ОЙЛ» має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин у атмосферне повітря стаціонарними джерелами для існуючих об’єкту АГЗП, що знаходиться за адресою: 37801, Полтавська область, Лубенський район, м. Хорол, вул. Київська, 55. Об’єкт не підпадає під вимоги статті 3 ЗУ «Про оцінку впливу на довкілля». АГЗП базується на заправці пальним ЗВГ вантажного і легкового автотранспорту. АГЗП працює цілодобово.

До складу АГЗП входять: приміщення операторської; два резервуара для зберігання ЗВГ ємністю 4,85 м3 (кожна); паливо – роздавальна колонка на один рукав.

У викидах об'єкту АГЗП, що знаходиться за адресою: 37801, Полтавська область, Лубенський район, м. Хорол, вул. Київська, 55, присутні наступні забруднюючі речовини: бутан 0,115678 т/рік, пропан 0,077144 т/рік.

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]