Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

твердих побутових захоронення вивезення відходів зміну цін/тарифів одного (перевезення) мешканця будинку місяць тарифу послуг комунсервіс комунсервіс» споживачів багатоквартирного хорол
Повідомлення КП "Комунсервіс"
2020-03-05

Комунальне підприємство «Комунсервіс» доводить до відома споживачів інформацію про намір здійснити зміну діючого тарифу на послугу з вивезення та захоронення твердих побутових відходів (сміття), керуючись Порядком доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів,  зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад, що затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 року №130.

Станом на 01.03.2020 року діючі тарифи, які затверджені рішенням виконкому Хорольської міської ради від 22.08.2017 року №145, не забезпечують у повній мірі відшкодування витрат з надання послуг з вивезення та захоронення твердих побутових відходів. Відповідно до проведених розрахунків загальний розмір тарифу на послуги з вивезення (перевезення) та захоронення твердих побутових відходів складатиме:

- для багатоквартирних та одноквартирних будинків – 13,47 грн. з ПДВ для одного мешканця багатоквартирного житлового будинку на місяць;

- для приватного сектору – 15,72 грн. з ПДВ для одного мешканця індивідуального будинку на місяць.

Інформацію про зміну вартості тарифів з вивезення (перевезення) та захоронення твердих побутових відходів, що надаються комунальним підприємством «Комунсервіс» (обґрунтування причин зміни тарифу) більш детально подано у вкладці "Обговорення проєктів рішень" – завантажити.

За більш детальною інформацією та з письмовими пропозиціями звертатися до КП "Комунсервіс" за адресою: м. Хорол, вул. Шевченка, 33 та за тел.: (05362) 33-1-81; 33-6-83.

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]