Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Попередження про ускладнення погодних умов!
2021-02-12

Циклон «Volker» насувається на територію Полтавської області. За інформацією Полтавського обласного центру з гідрометеорології, вночі та вранці 12 лютого 2021 року по області очікується туман, видимість 200-500 м. Через це синоптики оголосили 1 рівень небезпечності – жовтий. 12 лютого вночі йтиме мокрий сніг, на сході з дощем. Нічна температура знизиться до -6ºС морозу.

Вдень – мокрий сніг. На дорогах – ожеледиця. Протягом дня прогонозується різке зниження температури повітря до - 5ºС …-10ºС морозу. Упродовж 13 лютого буде невеликий сніг, вночі – сильний вітер. Температура повітря протягом доби знизиться до 10-15ºС морозу. 14-19 лютого утримається холодна погода, можливий слабкий сніг. Температура повітря в нічні години коливатиметься в межах 13-18ºС морозу, а при проясненнях – до 22ºС морозу. Вдень буде  9-14ºС морозу.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]