Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Понад 692 млн. грн. ПДВ відшкодували полтавським платникам з початку року
2022-11-23

Головне управління ДПС у Полтавській області повідомляє, що за десять місяців 2022 року суб’єктами господарювання області задекларовано до бюджетного відшкодування  1 млрд. 137 млн. 817,1 тис. гривень податку на додану вартість. Станом на 01.11.2022 року на розрахункові рахунки платників області відшкодовано суму ПДВ у розмірі 692 млн. 240,4 тис. гривень.

Нагадуємо, що в Головному управлінні ДПС у Полтавській області функціонує комунікаційна податкова платформа, на яку може звернутися платник податку або представник громадського об’єднання для оперативного вирішення будь-якого питання.  Для цього необхідно написати на електронну адресу: [email protected],ua. До ваших послуг організовано роботу «гарячих ліній» https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorial

Всі офіційні та актуальні новини ви знайдете на субсайті Головного управління ДПС у Полтавській області вебпорталу ДПС https://poltava.tax.gov.ua/, офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/tax.poltava, а також на YouTube каналі Головного управління ДПС у Полтавській області  https://www.youtube.com/channel/UCJ-aNYbzifm8Ib0fnBx8xAA

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]