Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Покращення стану доріг у селі Шкилі
2023-08-07
У Хорольській міській територіальній громаді продовжуються роботи по ліквідації ямковості на дорогах. Ця проблема, як і в усій Україні, вирішується в нашій громаді по мірі можливостей, обумовлених передусім наявністю фінансових ресурсів. 7 серпня проведено дрібний ремонт пошкоджених ділянок дороги у селі Шкилі Мусіївського старостату.
У напрямку покращення дорожньо-транспортної інфраструктури до співпраці з міською радою долучилося базове сільськогосподарське підприємство –ТОВ «Астарта Прихоролля». Генеральний директор агропромхолдингу Олександр Осетров спільно з міським головою Сергієм Волошиним окреслили шляхи подальшої співпраці для асфальтування сільських доріг у тих старостатах, де базуються виробничі підрозділи ТОВ «Астарта Прихоролля». Міський голова особисто координував процесом виконання поточного (ямкового) ремонту автошляху на всіх його етапах – від початку до кінця.
До робіт залучено працівників виконавчого комітету міської ради та зареєстрованих безробітних громадян, які направлені за кошти бюджету громади на оплачувані громадські роботи від Хорольського відділу Лубенської філії Полтавського обласного центру зайнятості. Сезон ремонту автошляхів у громаді продовжується.
 
 
Автор і фото: Ірина ГРИГОРАШ
 
 
 
 
Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]