Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Податковий календар на 1 травня 2023 року
2023-04-28

Останній день сплати плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) (крім громадян) за березень 2023 року.

Останній день сплати юридичними особами авансового внеску за І квартал 2023 року податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Останній день сплати юридичними особами авансового внеску за І квартал 2023 року транспортного податку.

Останній день сплати за березень  рентної плати за:

- користування надрами при видобуванні вуглеводневої сировини;

- користування радіочастотним ресурсом України;

- транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними     

- нафтопроводами та нафтопродуктопроводами територією України;

-  транзитне транспортування трубопроводами аміаку територією України.

Останній день сплати єдиного податку з юридичних осіб платниками єдиного податку четвертої групи за І квартал 2023 року.

Останній день сплати єдиного податку з юридичних осіб платниками єдиного податку третьої групи з особливостями оподаткування за березень 2023 року.

Останній день сплати єдиного податку платниками ІІІ групи, які використовують особливості оподаткування у розмірі 2 відсотки доходу, за результатами декларацій поданих за березень 2023 року.

Останній день подання податкової декларації про майновий стан і доходи фізичними особами, які провадять незалежну професійну діяльність за 2022 рік.

Останній день подання податкової декларації про майновий стан і доходи фізичними особами – підприємцями, крім тих що обрали спрощену систему оподаткування, за 2022 рік.

Останній день подання громадянами податкової декларації про майновий стан і доходи за 2022 рік.

Останній день сплати єдиного податку платниками ІV групи фізичними особами – підприємцями за І квартал 2023 року.

Останній день сплати плати за землю фізичними особами - підприємцями - власниками та землекористувачами земельних ділянок за березень 2023 року.

Останній день сплати за березень 2023 року податку на доходи фізичних осіб від оподаткування доходів, нарахованих у вигляді:

 - процентів на поточний або депозитний банківський рахунок;

 - процентів на вклади члена кредитної спілки.

Останній день сплати за березень 2023 року податковим агентом податку на доходи фізичних осіб, у разі якщо оподатковуваний дохід нараховується податковим агентом, але не виплачується (не надається) платнику податку.

Останній день сплати за березень 2023 року податковим агентом військового збору, у разі якщо оподатковуваний дохід нараховується податковим агентом, але не виплачується (не надається) платнику податку.

 

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]