Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Подарунок рідному місту
2016-04-25

   В рамках проекту «Подарунок рідному місту» Сергій Михайлович Данилюк зробив особистий внесок для міста. 25 квітня 2016 року разом з міським головою Сергієм Михайловичем Волошиним першим посадженим саджанцем закладено горіхову алею з думками про майбутнє нашого міста, на добру згадку нащадкам. Горіхову галявину заплановано засадити саджанцями в кількості  близько 200 штук.

В мікрорайоні молокозаводу по вулиці Молодіжна, де знаходяться виробничі склади приватних підприємств знаходилась неокультурена земельна ділянка, яка вимагала до себе господарського та творчого підходу. Пройде зовсім мало часу і забуяють пишним гіллям дерева, які подарують перші плоди.

Впорядкування територій міста шляхом насадження дерев несе в собі подвійну цінність – порадувати місцевих жителів корисними плодами і покращити довкілля, а це є основним прикладом концептуального підходу в плані розв’язання екологічних проблем сучасного суспільства. А це проблема досить серйозна і шукати шляхи її вирішення потрібно вже зараз, не відкладаючи на потім. Для покращення стану довкілля необхідно зовсім мало – бажання щось зробити і зробити це при великому бажанні може кожен з нас. Ми всі повноправні господарі нашого рідного Хоролу і господарські здібності можна проявити кожному, не зволікаючи з часом. Сподіваємось на те, що через багато років наші нащадки оцінять цей внесок і горіхова алея стане символом турботи про майбутні покоління.

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]