Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

проєкті проєкту категорії юридична участь учасник особа бізнесу особи україни україні війни підтримки послуги юридичні товари заявки дохід входять (рі
«Плекаємо своє»: стартував проєкт підтримки бізнесу
2023-11-07

Фінансовий сайт «Мінфін» спільно з UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Mastercard запускає проєкт підтримки бізнесу в Україні «Плекаємо своє» з загальним фондом 1 000 000 гривень, завдяки якому підприємці можуть отримати фінансову підтримку для розвитку власної справи, релокації чи інших цілей, пов’язаних із безпосередньою діяльністю бізнесу.

Основна мета проєкту
  Метою проєкту є підтримка тих підприємців, що працюють задля перемоги України у війні та тримають економічний фронт: створюють нові робочі місця, сплачують податки, допомагають долати наслідки війни та пропонують соціально важливі товари чи послуги.

Усі нові клієнти UKRSIBBANK – юридичні особи середнього та малого бізнесу, які братимуть участь у проєкті «Плекаємо своє» і з 14 вересня по 30 листопада 2023 року відкриють у банку один з рахунків для ведення власної справи, «Економ» чи «Безлімітний», отримають безкоштовне обслуговування відповідного рахунку на строк до одного року. Водночас, якщо такий учасник акції також відкриє пакетне обслуговування для власних потреб – All Inclusive De Luxe, то теж зможе безкоштовно користуватися перевагами Premium обслуговування у міжнародному банку – така можливість доступна тільки одному представнику компанії-учаснику проєкту. Деталі пропозиції за посиланням.

 

Заявки на участь у проєкті приймаються до 27 листопада.

 

Умови для участі в проєкті

- Участь у проєкті беруть громадяни України, які є засновниками (учасниками) юридичних осіб, що зареєстровані та діють на території України. Щоб подати заявку на участь у проєкті, учасники заповнюють анкету та надають необхідну інформацію про діяльність компанії.

- Особи, які здійснюють свою господарську діяльність як ФОП, участі у проєкті не беруть.

- Учасник та юридична особа жодним чином не співпрацюють з росією та республікою білорусь з 24 лютого 2022 року.

- Юридична особа, на яку подається заявка, офіційно зареєстрована в Україні більше року на момент подання заявки.

- Юридична особа належить до одного з варіантів:

мікропідприємство (річний дохід не перевищує суму 10 млн грн);

мале підприємство (річний дохід 10-100 млн грн);

середнє підприємство (річний дохід 100-400 млн грн).

- Юридична особа має активну операційну діяльність протягом останнього календарного року.

- Юридична особа не має відкритих судових справ про банкрутство, заборгованості перед бюджетом, заборгованостей за кредитами в банківських установах України більше 90 днів.

Категорії для участі в проєкті

- Реальний економічний тил. До цієї категорії входять юридичні особи, що створюють товари або послуги, які в умовах війни допомагають ЗСУ, ветеранам та/або людям, що постраждали внаслідок військових дій.

- Ветеранська сила. До цієї категорії входять юридичні особи, засновані ветеранами або, де офіційно працюють ветерани російсько-української війни, АТО, ССО (мінімум 1 працевлаштований для мікро/малого підприємства, від 3 — для середнього підприємства).

- Підтримка для розвитку. До цієї категорії входять компанії, що релокувалися в Україні або потребують підтримки для релокації/масштабування бізнесу, щоб надалі працювати в Україні.

Згідно з умовами проєкту, для цих категорій підприємці самі надсилають заявки для отримання фінансової підтримки в межах умов проєкту. Журі обиратиме по 1 переможцю в 3 категоріях з-поміж претендентів.

- Бонусна категорія. Для цієї категорії журі обере з-поміж отриманих анкет 37 компаній за одним чи кількома критеріями:

учасник створює товари / послуги, що є важливими для окремих груп людей (дітей, людей з інвалідністю, внутрішньо переміщених  осіб, підприємців тощо);

учасник має проактивну позицію та/або на волонтерських засадах допомагає постраждалим від війни;

учасник аргументує потребу у фінансовій підтримці для певної мети, що своєю чергою сприятиме покращенню виробництва чи налагодженню нових бізнес-процесів.

Переможця Бонусної категорії визначать під час церемонії нагородження рандомним шляхом серед фіналістів, котрих обиратиме журі.

 

Ознайомитися з деталями проєкту та подати заявку на участь можна за посиланням.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]