Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Плеяда зірок-випускників 2024 року освітила подвір’я Хорольського агропромислового коледжу
2024-06-28

Завершення навчання для студентів-випускників – один із найбільш хвилюючих і відповідальних періодів у їхньому житті. 28 червня 2024 року, символічно у 28-му річницю відзначення Дня Конституції України, відбулося вручення дипломів студентам Відокремленого структурного підрозділу «Хорольський агропромисловий фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету». Цей день був наповнений емоціями, радістю, хвилюванням та ностальгією, адже випускники завершили важливий етап свого життя і зробили ще один крок до свого майбутнього.

На подвір’ї коледжу урочисто вишикувалися струнко в ряд легені-юнаки та кралечки-дівчата, які з нетерпінням чекали початку урочистої церемонії вручення дипломів. Директор агропромислового коледжу Микола Чишко з трибуни привітав у своїй промові почесних гостей, студентів, викладачів, батьків та усіх присутніх на святковому дійстві. На підставі Закону України «Про фахову передвищу освіту» та протоколів екзаменаційних комісій, директор коледжу своїм наказом присвоїв студентам кваліфікацію за освітньо-професійним ступенем «фаховий молодший бакалавр».

Цьогоріч дипломи отримали 194 юнаків та дівчат, які навчалися за спеціальностями: «Агроінженерія», «Агрономія», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Серед здобувачів освіти, які закінчили коледж з відзнакою, 15 найкращих студентів закладу: Денис Олексенко, Володимир Шестеріков, Олександр Рубан, Роман Ганжа, Віталій Кладковий, Андрій Матюшенко, Марія Пилипенко, Андрій сень, Станіслав Горьовий, Віктор Куць, Анастасія Хлистун, Вікторія Купенко, Аліна Ткаченко, Дарія Ярош та Владислав Бибик. Пишаємося здобутками на освітянській ниві відповідальних та здібних студентів!

У президії серед почесних гостей були присутні запрошені на святковий студентський захід: начальник Лубенської районної військової адміністрації Сергій Сіряченко, Хорольський міський голова Сергій Волошин, керівник кластеру «Полтава-Південь» компанії «Кернел» Ігор Докторов, операційний директор ТОВ «Астарта-Прихоролля» агропромхолдингу «Астарта-Київ» Максим Корсун, директор навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій, доктор наук, професор Полтавського державного аграрного університету Дмитро Дячков та заступник декана з виховної роботи, старший викладач кафедри «Механічної та електричної інженерії» ПДАУ Наталія Прилєпа.

Дорогі студенти-випускники! Нехай ваш випускний стане не лише завершенням навчання, а й початком нових пригод, перемог та звершень. Нехай цей дивовижний вечір залишиться у вашій пам’яті як символ щасливого студентського життя, дружби, яскравих та щасливих майбутніх перспектив на широкому горизонті безмежних можливостей. Нехай усі напутні слова, сказані директором коледжу, викладачами, гостями та батьками, обов’язково здійсняться, адже ви – наша гордість і надія!   

Успіхів вам у всіх починаннях і мирного українського неба!

 

 

Автор і фото: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]