Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

області полтавській органів управління податків звітності засобами телекомунікаційного зв’язку платниками головного влади роботу податкових особами державних протягом сервісів початку державної
Платники Полтавщини віддають перевагу електронній звітності
2023-05-03

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомляють, що протягом I кварталу 2023 року організовано роботу ДПІ щодо приймання звітності на паперових носіях, засобами телекомунікаційного зв’язку та імпортування показників звітності з електронного носія.  

Як проінформувала пресу заступник начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова, станом на початок квітня до контролюючих органів Полтавської області платниками податків подано 217 467 податкових декларацій, із яких 214 310 (98,55 %) – засобами телекомунікаційного зв’язку, серед них 112 705 (98,6 %) – юридичними особами та 101 605 (98,5 %) – фізичними особами.

Протягом січня – березня 2023 року забезпечено своєчасну обробку відомостей від державних реєстраторів, а саме: по ГУ ДПС у Полтавській області – 7482, по ГУ ДПС у Херсонської області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі – 2453.

З початку поточного року управлінням податкових сервісів прийнято на опрацювання та підготовлено відповіді на 661 лист/запит/звернення від платників податків, правоохоронних органів, органів державної влади, судової влади, органів місцевого самоврядування.

Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області постійно проводять роз’яснювальну роботу з платниками щодо вдосконалення та переваг використання електронних сервісів ДПС України, підвищують ефективність адміністрування податків та зборів, а також підтримують дієвий діалог із громадянами, представниками бізнес – спільноти та державних органів.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]