Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Платниками Полтавщини сплачено 8 млн гривень податку на майно з фізичних осіб
2023-05-17

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомили, що за січень-квітень 2023 року до місцевих бюджетів Полтавської області забезпечено надходження в сумі 8,0 млн гривень податку на майно з фізичних осіб. Станом на початок травня поточного року на податковому обліку Головного управління ДПС Полтавщини перебувають 282335 платників податку на майно з фізичних осіб, у тому числі: 229116 платників плати на землю з фізичних осіб, 53191 платник по податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки з фізичних осіб, 28 платників транспортного податку з фізичних осіб.

Згідно з нормами Податкового кодексу України, фізичні особи сплачують податок на підставі податкового повідомлення-рішення відповідно до встановленої форми, в якому зазначається сума податку. Податок сплачується фізичними особами впродовж 60 днів із дня вручення податкового повідомлення-рішення.

Звертаємо увагу, що фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області постійно перебувають на зворотному зв’язку з платниками. До послуг полтавців – комунікаційна податкова платформа https://[email protected] та телефони «гарячих ліній»; субсайт ГУ ДПС у Полтавській області.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]