Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Платникам податків про шеринг документів від ДПС
2024-08-27

Головне управління ДПС у Полтавській області звертає увагу платників податків, що пріоритетом ДПС є розвиток сервісної складової та цифровізація послуг для платників. Державна податкова служба бере активну участь у цифровій трансформації України. Саме тому всі ініціативи інших органів державної влади, які дозволяють полегшити платникам податків (громадянам) процес отримання послуг, завжди підтримуються.

Державною податковою службою України  було забезпечено підключення інформаційно – комунікаційних систем ДПС до порталу Дія та розроблено програмне забезпечення, за допомогою якого посадовими особами ДПС під час надання адміністративних послуг (зокрема, під час проведення процедур реєстрації, внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, а також під час видачі документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі, та відомостей з Державного реєстру) у Центрах обслуговування платників здійснюється отримання (шеринг) електронних копій цифрових документів. 

Шеринг документів – це отримання копій цифрових документів у систему державного органу за допомогою застосунку Дія. Такі копії є у форматі pdf-файлів та поля з метаданими.

Фізична особа – користувач Дії при особистому відвідуванні центру обслуговування платників ДПС, під час отримання адміністративної послуги, може поділитися цифровою копією документа зі смартфона:

- тисне на цифровий документ у застосунку Дія, щоб згенерувати штрихкод на зворотному боці картки документа;

- співробітник територіального органу ДПС вносить в інформаційну систему ДПС 13-значний код, указаний під штрихкодом;

- користувачу у застосунок Дія надходить запит на надання копій цифрових документів;

- користувач підтверджує передачу копій Дія.Підписом; 

- у разі успішного накладення підпису копії документів будуть надіслані в систему ДПС;

- система ДПС отримує цифрові копії у форматі підписаного pdf та метаданих (json).

З інформацією щодо адрес, контактних телефонів та режиму роботи центрів обслуговування платників можна ознайомитися:

- у відкритій частині Електронного кабінету за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua у розділі «Для платників»/Контакти (обрати відповідний регіон);

- на офіційному вебпорталі ДПС за посиланням https://www.tax.gov.ua у банері «Центри обслуговування» (обрати відповідний регіон).

Контактна інформація головних управлінь ДПС в областях, м. Києві розміщена на офіційному вебпорталі ДПС (https://www.tax.gov.ua) у банері «Територіальні органи» (обрати відповідний регіон)/Контакти.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про оголошення конкурсу

Оголошення конкурсу
  на заміщення посади керівника Шишаківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області

     
     
Повідолення про оголошення конкурсу

Оголошуються конкурси на відбір суб'єктів оціночної діяльності, які будуть залучені для здійснення незалежної експертної оцінки наступних об’єктів комунальної власності Хорольської міської територіальної громади:

     
     
Оголошення про відкриті торги з особливостями

Виконавчий комітет Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області проводить відкриті торги з особливостями з метою закупівлі товару 

Дизельне паливо А-95 (скретч-картки та/або талони)

Код ДК 021:2015 - 09134200-9 Дизельне паливо

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]