Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

громади хорола нашим хорольської хорольщини енергії благодійних разом бойових немає вантажу активісти рейсів міста сотні рахунку військовий справ добрих
Пів сотні волонтерських рейсів назустріч Перемозі
2022-05-25

Із порогу опорного закладу «Хорольська гімназія» зранку 25 травня 2022 року вирушив черговий рейс за вже звичним маршрутом – на схід України. Волонтерські активісти Хорольщини знову зібрали цінну партію вантажу з продовольством та речами першої необхідності для мешканців найбільш постраждалих внаслідок російської агресії регіонів Харківської, Запорізької областей і так званих ОРДЛО.

Принагідно підкріплення попрямувало й нашим землякам-військовослужбовцям, які в найзапекліших зонах бойових дій три місяці мужньо захищають Україну, її територіальну цілісність та дарують мирні світанки кожному з нас.

Небайдужі мешканці Хорольської міської територіальної громади, зокрема жителі мікрорайону ДРП міста Хорола, села Княжа Лука, працівники Хорольської гімназії, закладів дошкільної освіти «Калинка» села Мелюшки  та «Барвінок» села Новоаврамівка дружно і завзято працювали напередодні чергового рейсу волонтерів. У результаті за призначенням попрямував кілька тонний вантаж допомоги: вареники, смажені пиріжки, домашня випічка, деруни, оладки, салати, риба, бутерброди з салом, енергетичні чаї, солодощі, печиво, борошно, картопля, крупи, макарони та все, що додасть сил та енергії для потужної відсічі російських загарбників. У цих зібраних пакунках з широкого асортименту продуктів і страв не просто калорії, а позитивний заряд енергії і потужний посил до боротьби за омріяну Перемогу.

Найціннішим відправленням на фронт став уже шостий автомобіль для потреб військовослужбовців, один із яких – від родини Стеценків із міста Хорола. Інші п’ять авто для виконання оперативних бойових завдань нашим захисникам з Хорольщини придбано за рахунок коштів, що зібрані благодійним фондом «Інтелект». Для перефарбування в камуфляжний колір автівок на безоплатній основі долучився місцевий мешканець Хорола, майстер з ремонту та пофарбування автотранспортних засобів – Вячеслав Дранко. На рахунку його благодійних добрих справ уже два пофарбовані кузова авто, які відправлено на передову. Завдяки умілим рукам таких майстрів вдається адаптувати цивільний транспорт під військовий, аби покращити матеріально-технічне забезпечення військових частин.

Активісти хорольського волонтерського руху Микола Копайгора та Ігор Стогній здійснили вже понад пів сотні рейсів з гуманітарними вантажами і доставили техніку нашим бійцям. Чергова допомога від Хорольської громади попрямувала за наміченим курсом – до нашої Перемоги над рашистами. Міський голова Сергій Волошин разом з однодумцями не залишається байдужим до великої біди для всього українського народу, яку лише спільними зусиллями можливо подолати. Від себе особисто та від імені громади очільник щиро дякує всім причетним до збору благодійних внесків, підготовки партії продовольчого вантажу та техніки.

Немає кайданів, які б скували наш вільний дух. Немає такої сили у ворога, яка б нас знищила. Разом ми вистоїмо і переможемо!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]