Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Підтримка та інтеграція ВПО
2023-01-26

З перших місяців війни і донині Хорольська міська рада, як представницький орган місцевого самоврядування, допомагає внутрішнім переселенцям, які вимушено покинули власні домівки і проживають на території громади. Першочерговим завданням постало питання розселення й пошуку різних джерел постачання гуманітарної допомоги. Але найбільш актуальною проблемою було і залишається залучення фінансових ресурсів для підтримки ВПО. 

З метою залучення коштів міжнародних фондів, отримання нових знань, використання ефективних інструментів і практичного досвіду в роботі з ВПО, делегація з міської ради на чолі з міським головою Сергієм Волошиним завітали з робочим візитом 24 лютого 2023 року до міста Львова. У рамках форуму очільник громади та начальники відділів: з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою –Яна Карманська, культури, туризму та охорони культурної спадщини – Оксана Левіна (координатор центрального гуманітарного хабу громади), начальник віділу соціального захисту населення – Леся Нікітенко налагодили діалог з представниками Фонду Східної Європи. На дискусійній платформі "Підтримка ті інтеграція ВПО: місцеві ініціативи для нових мешканців та громад" в межах компоненту програми "Стійкість" зустрілись представники Фонду з представниками органів місцевого самоврядування різних куточків України, переважно із західних регіонів.

Практику діалогу було відкрито у стінах ВНЗ "Український католицький університет", на базі якого проводяться семінари, науково-практичні конференції та дискусії з єдиною для всіх нині метою – наближення Перемоги України. Для більш тісної комунікації та співпраці запросили представництво громадської організації міжнародного донора на Хорольщину. 

Робимо усе залежне, щоб залучити у громаду фінансування для соціальної підтримки ВПО, релокації їх бізнесу та налагодити міцні партнерські зв’язки з вітчизняними та міжнародними благодійними фондами.

Наша сила – у нашій єдності й стійкості!

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]