Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

підприємництва можна верстатів технологічного розвитку бізнесу обладнання розвиток переробне держави реалізації допомоги дієва виробничих підприємство» спрямувати проєктів безповоротної мільйонів підприє
Підприємці можуть отримати гранти від держави на відкриття чи розвиток бізнесу
2023-08-03

В умовах військової агресії російської федерації перед Державою постали нові виклики щодо напрацювання шляхів підтримки підприємництва. Завдяки урядовим програмам розвитку підприємництва можна з нуля запустити промисловий цех, відновити ягідне поле чи виробляти альтернативне паливо. Однією з урядових ініціатив є проєкт «єРобота», який передбачає надання українцям грантів для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання.

Зокрема «Грант на переробне підприємство» – це дієва допомога від держави на створення або розвиток переробного підприємства. Держава надає до 8 мільйонів гривень безповоротної допомоги для реалізації виробничих проєктів.

Спрямувати кошти можна на придбання основних засобів виробництва (верстати, технологічне обладнання), введення в експлуатацію верстатів, технологічного обладнання; доставку придбаних верстатів, технологічного обладнання.

 

Подати заявку для отримання гранту на переробне підприємство можна тут: http://surl.li/cjrlp

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]