Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Підготуйся до іспиту з онлайн-тренажером ПДР
2024-06-25

Знання правил дорожнього руху (ПДР) є надзвичайно важливим для безпечного водіння. Україна має свої власні правила, яких водії повинні дотримуватися. Щоб допомогти майбутнім водіям вивчити та перевірити свої знання, працює онлайн-тренажер ПДР https://pdr.infotech.gov.ua/. Він повністю імітує умови, в яких складають іспит на знання правил дорожнього руху у сервісних центрах МВС.

  Переваги онлайн-тренажеру тестів ПДР:

  • Зручність (Web + застосунок, який працює без інтернету): дозволяє вам проходити тести з ПДР з будь-якого місця та у          зручний для вас час. Вам не потрібно відвідувати спеціальні навчальні центри або підлаштовувати свій день під навчання.
  • Доступність матеріалів: надає широкий вибір матеріалів для вивчення правил дорожнього руху. Ви зможете ознайомитися з офіційними правилами та знаками, переглянути відеоуроки, пройти інтерактивні тренування та багато іншого. Всі матеріали оновлюються, щоб ви мали доступ до найсвіжішої інформації.
  • Практичний досвід: можна перевірити себе на базі офіційних питань. Ви зможете випробувати свої знання, вирішуючи реальні ситуації на дорозі. Це надає вам можливість отримати практичний досвід та виробити правильні реакції на різні дорожні ситуації.
  • Інтерактивність: використовує інтерактивні методи навчання, щоб зробити процес вивчення ПДР цікавим. Ви зможете виконувати завдання, вирішувати головоломки та брати участь у симуляціях, що допоможе вам запам’ятати правила та знаки ПДР більш ефективно.

 Як скласти онлайн тест?

Якщо ви хочете пройти тест на знання дорожніх знаків, потрібно просто зареєструватися на сайті https://pdr.infotech.gov.ua/  та зайти до особистого кабінету. Далі виставити бажані налаштування для квитків і розпочати їх проходження.

Немає необхідності купувати паперові посібники, адже ви у будь-який момент можете з комп’ютера чи телефону зайти сайт та протестувати себе на знання правил дорожнього руху

Також рекомендуємо досвідченим водіям час від часу виконувати завдання, щоб освіжити знання та перевірити себе.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання сесії

21 червня 2024 року о 10:00 год. відбудеться пленарне засідання 56 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
     
Повідомлення про скликання позачергового виконкому

10 червня 2024 року о 10:00 год. відбудеться одинадцяте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

18 червня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]