Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Перше засідання виконавчого комітету в 2024 році
2024-01-16

У вівторок, 16 січня, у плановому порядку відбулося перше в 2024 році засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради. Головуючий на засіданні міський голова Сергій Волошин ознайомив присутніх з порядком денним, на розгляд якого внесено 34 питань з різним.По першому розглянутому питанню ухвалено рішення про виконання плану роботи виконавчого комітету міської ради, згідно якого він працював у звітному 2023 році.

Доповідач – керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Галина Козлова також поставила до відома присутніх на засіданні, що прийняті у 2023 році рішення виконкому виконані за виключенням 10-ти, які поставлено на особливий контроль.

Відділ «ЦНАП» виконавчого комітету звітував про свою роботу в 2023 році. Упродовж трьох років з моменту заснування і донині ЦНАП працює над впровадженням нових адміністративних послуг, вдосконаленням своєї роботи відповідно до вимог чинного законодавства, спрощенням, оперативністю та покращенням умов їх отримання. Усього затверджено рішенням сесії близько 180 видів адмінпослуг.

Одноголосно ухвалили рішення про підсумки роботи із зверненнями громадян у 2023 році. У цілому відмічено позитивне вирішення проблем, що порушувалися у зверненнях у минулому році. Загальному відділу надано доручення здійснювати постійний контроль за своєчасним розглядом звернень громадян, щоквартально узагальнювати та аналізувати питання, що порушуються у зверненнях.

Розлянуто два питання про встановлення тарифів на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії на котельні бюджетних установ таорганізацій, що фінансуються з держбюджету. Нові тарифи ухвалено для надавачів послуг з теплопостачання – ТОВ «ПОЛТАВА-ТЕПЛОЕНЕРГО» та ТОВ «ТЕГ», які звернулися із відповідними заявами. З 1 лютого 2024 року діятимуть нові тарифи для надавачів послуг з теплопостачання, які опалюють приміщення ВСП «Хорольський агропромисловий фаховий коледж Полтавської ПДАУ», Міжрегіонального центру професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців, Хорольського районного суду, Хорольського відділу Лубенської окружної прокуратури, відділення поліції №2 Лубенського РВП ГУНП України в Полтавській області та Державної казначейської служби.

Окремим блоком розглянуто питання і прийнято рішення стосовно надання статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, та інших, що належать до компетенції Служби у справах дітей. Опрацьовано низку інших важливих питань освітньої, соціальної екологічної, житлово-комунальної та інших сфер життєдіяльності громади, по результату розгляду яких прийнято відповідні рішення та надано доручення відповідальним виконавцям. Працюємо далі на благо Хорольської міської територіальної громади!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]