Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

субсидій україни житлових фонду області пенсійного полтавській розмірів поточного відсотків доходу одержувачів зміни територіальних виникнення сервісних центрів сезон необхідності роз’
Перерахунки виплат субсидій: підстава, механізм і результати
2024-09-06

На виконання урядового рішення у Головному управлінні Пенсійного фонду України в Полтавській області провели масовий перерахунок розмірів житлових субсидій з 01 серпня 2024 року. Підставою для цього перерахунку став абзац восьмий пункту 92 постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 зі змінами, внесеними постановою від 13 червня 2023 року № 601.

На що слід звернути особливу увагу одержувачів фінансової підтримки з боку держави? Перш за все на зменшення або збільшення середньомісячного сукупного доходу домогосподарства більше ніж на 50 відсотків.

Якщо у першому та другому кварталі поточного року, тобто з січня по червень 2024 року, середньомісячний сукупний дохід одержувачів житлових субсидій будь-яким чином змінився більше або менше ніж на 50 відсотків, то слід очікувати і зміни розміру виплати на серпень-вересень нинішнього року.

За результатами проведених перерахунків розмірів житлових субсидій слід констатувати, що 7354 мешканці Полтавської області у першій половині поточного року мали зміни у розмірі доходу, з урахуванням якого визначається розмір субсидій на неопалювальний сезон.

У разі виникнення необхідності за роз’ясненнями і консультаціями пропонуємо звертатися до сервісних центрів Пенсійного фонду України, до фахівців Фонду, які приймають громадян на віддалених робочих місцях у територіальних громадах, центрах надання адміністративних послуг, виконавчих органах сільських і селищних рад. Окрім того, одержати інформацію щодо законодавчих змін можна у відповідальних осіб ЦНАПів, територіальних громад, які причетні до прийому документів для призначення житлових субсидій.

 

 Головне управління Пенсійного фонду України в Полтавській області

 

Оголошення
     
До уваги жителів Хорольської міської територіальної громади!

30 вересня 2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Хорол центральна площа (поруч з фонтаном) відбудеться прийом побутових відходів, а саме: відпрацьовані батарейки, люмінесцентні лампи та ртутновмісні термометри відповідно до обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2022-2024 роки» з метою їх вивезенням (екобусом) та подальшою утилізацією.

     
     
Оголошення про кандидатів на заміщення посади

23 вересня 2024 року відбулося І засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Шишаківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області.

     
     
Повідомлення про скликання 2 пленарного засідання 59 сесії

23 вересня 2024 року о 09:00 год. відбудеться друге пленарне засідання 59 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]