Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

героїв захисників голова громади загиблих україни міської вшануванню пам’яті міський волошин філії відкрито сергія хорольської олександра данильченко герої надія
Перемагає той, хто пам’ятає...
2024-08-29

29 серпня – день, коли вся Україна вшановує пам’ять Захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Сумно від того, що білими лебедями в небеса відлітають найкращі –  Цвіт Української Нації. Безстрашні, мужні наші Герої, що віддали своє життя за свободу рідної землі. Вони заслуговують, щоб їх пам’ятали.

Цього дня на Алеї Героїв у місті Хоролі відбувся захід по вшануванню пам’яті загиблих у російсько-українській війні Захисників України. У ньому взяли участь рідні загиблих, міський голова Сергій Волошин, депутати обласної ради Олег Баканов, Михайло Міщенко, секретар міської ради Юлія Бойко, керуюча справами (секретар) виконкому Галина Козлова, заступник міського голови Валентин Місніченко, депутати міської ради, голова філії ГО "Сім'ї загиблих учасників бойових дій Полтавщини" Надія Данильченко, керівники відділів та структурних підрозділів міської ради, жителі громади.

З великою шаною до Героїв було відкрито нові конструкції з портретами загиблих за останні міцяці військовослужбовців Хорольської громади. Із проникливими словами вдячності нашим полеглим землякам та їх рідним виступили міський голова Сергій Волошин, голова філії Надія Данильченко, мама загиблого Лариса Козловська.

Такі ж заходи по вшануванню пам’яті Захисників відбулися в усіх старостинських округах громади.

В руках квіти, а на очах сльози. Сьогодні було відкрито портрети ще 14 захисників: Терешка Сергія, Тура Володимира, Рідкоборода Миколи, Химича Юрія, Гусаренка Олександра, Антоня Юрія, Стогнія  Олексія, Серьожкіна Олександра, Черкаського Олега, Павленка Халіда, Зибарєва Сергія, Кірюшкіна Станіслава, Єршова Віталія, Лук'яненка Юрія.

Поки триває воєнний стан і постійні загрози, ми не можемо зібратися на велелюдних мітингах на площах усіх населених пунктів, але кожен може окремо прийти до місць поховань воїнів чи на Алею Героїв, щоб віддати їм гідну шану. 

Духовенство Хорольської громади провело панахиду та освятило потрети новітніх Героїв.

Ціну кожного мирного світанку в найтяжчі часи історії України щодня нагадують святі обличчя на Алея Героїв нашого міста.  Ми пам’ятаємо! Ми шануємо! Ми не забудемо! Тому що перемогу здобуває лише той, хто пам’ятає!

Герої не вмирають! Слава Героям України!

 

Автор: Ольга ПОНОМАРЕНКО

Фото: Крістіна СУХОРУК

 

Оголошення
     
До уваги жителів Хорольської міської територіальної громади!

30 вересня 2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Хорол центральна площа (поруч з фонтаном) відбудеться прийом побутових відходів, а саме: відпрацьовані батарейки, люмінесцентні лампи та ртутновмісні термометри відповідно до обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2022-2024 роки» з метою їх вивезенням (екобусом) та подальшою утилізацією.

     
     
Оголошення про кандидатів на заміщення посади

23 вересня 2024 року відбулося І засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Шишаківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області.

     
     
Повідомлення про скликання 2 пленарного засідання 59 сесії

23 вересня 2024 року о 09:00 год. відбудеться друге пленарне засідання 59 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]