Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Ознайомся з мартшрутами практичного іспиту — складай впевнено
2024-06-11

Одна з найпопулярніших послуг сервісних центрів МВС – складання практичних іспитів для отримання посвідчення водія. Заступник начальника Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Харківській, Полтавській та Сумській областях Ірина Пархоменко розповіла, що з початку року на Полтавщині 10 793 кандидатів у водії перевіряли практичні навички з керування транспортними засобами. І лише 30 % з них успішно склали іспит з першого разу.

цифри свідчать про неякісну підготовку до практичного іспиту майбутніми водіями. Тому важливу роль в успішності іспиту відіграють не тільки навички керування, а й стресостійкість та знання маршруту. Це допоможе більш ефективно підготуватись та збільшить шанси на успішне складання практичного іспиту. Ознайомлення з маршрутами для складання практичного іспиту допоможе:

- відчути себе більш впевнено за кермом та зосередитись на водінні;

можливість відпрацювати складні ділянки;

- краще освоїти на практиці правила дорожнього руху на конкретній ділянці;

- допоможе зорієнтуватися на місцевості та зосередитися на іспиті.

Кандидати у кермувальники мають можливість онлайн ознайомитись зі схемами маршрутів для складання практичних іспитів. Вони розміщені сайті https://kha.hsc.gov.ua/mobilni-sts/karta-marshrutiv/ейсбук

Маршрути погоджені з державними військовими адміністраціями та максимально адаптовані для водіїв-початківців.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання 57 сесії

07 серпня 2024 року о 10:00 год. відбудеться пленарне засідання 57 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
     
Повідомлення про відкриті торги

Виконавчий комітет Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області проводить відкриті торги з особливостями з метою закупівлі послуг 

       Поточний (ямковий) ремонт асфальтобетонного покриття доріг на території Хорольської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області (2 лоти)

     
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]