Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

освіти технологій навчання використанням дистанційного процес міністерства освітній умовах допомогою виконання освітнього процесу закладів організації освіта роботу завдань дітей дистанці
Освіта Хорольщини сьогодні
2022-03-24

У зв’язку із введенням воєнного стану на території України заклади освіти були змушені оголосити канікули з 28 лютого по 13 березня 2022 року. 14 березня усі 24 заклади загальної середньої освіти Хорольської міської ради відновили роботу у форматі дистанційного навчання.

В умовах війни вчителі намагаються організовувати освітній процес всіма силами, за допомогою сучасних освітніх технологій. 50 вчителів у рамках проєкту Міністерства цифрової трансформації  «Ноутбук кожному вчителю» отримали ноутбуки на умовах співфінансування з місцевого бюджету й тепер їм зручно працювати дистанційно із будь-якої точки. Виконують звичну онлайн-роботу – вчать теорію, організовують виконання завдань, лабораторних та контрольних робіт. 2825 дітей вийшли на дистанційне навчання. Діти внутрішньо переміщених осіб за заявою батьків можуть і уже навчаються в школах громади, наразі їх 153.

Хорольська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 вже з 2014 року  забезпечує здобуття освіти дітей жителів із Криму та Донбасу з використанням технологій дистанційного навчання.

Відповідно до  листа Міністерства освіти і науки України від 06.03.2022 №1/3371 -22 «Щодо організації освітнього процесу у закладах дошкільної освіти» у дитячих садочках освітній процес залишається призупиненим. Вихователі дошкільних закладів освіти тісно тримають зв'язок з батьками вихованців через соціальні мережі, надають їм консультації щодо виконання розвивальних  завдань та вправ.

Позашкільна освіта також відновила освітні процес з використанням технологій дистанційного навчання. Гурткові заняття у Хорольському центрі дитячої та юнацької творчості Хорольської міської ради проводяться дистанційно за допомогою цифрових технологій (чат-заняття, веб-заняття) згідно з розкладом з використанням таких засобів зв’язку як месенджер, телеграм, інстаграм, вайбер.

Матеріали та фотоматеріали про дистанційну роботу, рекомендації щодо її організації та проведення розміщені на робочих сайтах закладів, установ освіти, на сторінках у Фейсбук.

Відновлення освітнього процесу (навіть у дистанційному форматі) – важливий внесок у життєдіяльність громади.

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]