Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

україни поліції національної воїнів знищити подати нацполіції лють» службу землю шукає межами україні ціниться високо різних тільки місіях досвід операці
ОШБ Лють шукає воїнів
2024-03-20

Шановні мешканці Полтавщини! Обʼєднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють» шукає воїнів, які готові битися за Україну! Це воєнізований підрозділ Національної поліції України, який захищає свою країну на найгарячіших напрямках фронту.

Щодня відважні захисники та захисниці України дають гідну відсіч російським окупантам, які за всяку ціну намагаються знищити наші домівки, нашу державність та нашу націю. Ворог прагне відібрати нашу землю, знищити нашу культуру та вкрасти нашу історію. Тож сьогодні кожен із нас має виконати свій конституційний обов'язок і захистити рідну землю від кривавого терористичного російського режиму. Бо ніхто, крім нас, цього не зробить. Для підсилення спротиву та відсічі ворогові закликаємо всіх мешканців області долучатися до Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють». У нас ви матимете змогу захищати державу якісними видами озброєння, проходити службу в Нацполіції та отримувати високу заробітну платню. Після нашої перемоги ви продовжите службу в рядах Нацполіції, маючи неоціненний досвід, що високо ціниться не тільки в Україні, а й за її межами, в різних міжнародних місіях та тренінгово-консультативних операціях. Тож зробіть свій вибір і долучайтеся до команди відважних та непереможних українців, які люблять свою Батьківщину та докладуть максимум зусиль, щоб наші діти жили у вільній, демократичній та мирній країні.

Подати заявку ви можете за номером мобільного телефону – 095-884-93-98, 099–071-51-87 або звернутися до будь-якого підпрозділу Лубенського районного відділу поліції».

Подати анкету можна також на сайті: https://www.npu.gov.ua/liut-shukaie-voiniv

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]