Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Оперативна інформація про ситуацію в Хорольській міській ТГ
2022-04-18

Шановні жителі громади!

Розпочалася 54 доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. Але не дивлячись ні на що, потрібно продовжувати звичайне життя, працювати – забезпечувати нормальну економічну діяльність. А значить і можливість Збройних Сил захищати країну так і стільки, як і скільки потрібно. Кожен на своєму рівні має робити те, що від нього залежить.

Станом на 18 квітня ситуація на території Хорольської міської територіальної громади в цілому залишається стабільною та контрольованою. У штатному режимі працюють підприємства, установи та медичні заклади громади. У повному обсязі надаються усі комунальні послуги. У закладах торгівлі наявні основні види товарів. Поповнення асортименту, за можливості, відбувається регулярно. Термінали у магазинах і аптечних пунктах працюють постійно.

Велику роботу проводять старости на місцях. Слідкують за наявністю продуктів харчування та всього необхідного у закладах торгівлі для жителів своїх старостинських округів. Приймають і розселяють переселенців. Збирають гуманітарну допомогу.  Підтримують чистоту та порядок на території.

Дякую усім, хто прихистив у себе внутрішньо переміщених осіб, яких війна змусила покинути рідні домівки. Таких людей у нас дуже багато. Дякую тим, хто продовжує збирати гуманітарну допомогу, підтримувати словом і ділом ЗСУ та територіальну оборону. Саме завдяки таким діям, ми обов’язково переможемо ворога!

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

Міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]