Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Оновлення застосунку "Вдома": що змінилось і як тепер дотримуватись режиму самоізоляції після перетину кордону
2021-10-21

При перетині державного кордону невакциновані громадяни мають встановити застосунок “Вдома”. При цьому сама цифрова послуга частково змінює своє призначення - додаток більше не відстежуватиме геолокацію, а через 72 години буде деактивований.

 Відповідні зміни затвердив Уряд, внесши зміни до постанови №1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”. Відповідно до оновленого тексту документу, українці, які повертаються з-за кордону, та іноземці, які прибувають до України, і не мають свідоцтва чи сертифікату про вакцинацію, зобов’язані показати працівнику прикордонної служби активований додаток “Вдома”. Інакше - громадян України відправлятимуть на 14-денну обсервацію, а іноземцям відмовлятимуть у в’їзді на територію України.

Для реєстрації у застосунку “Вдома” чи на офіційному порталі потрібно вказати наступні дані:

- прізвище, ім’я, по батькові особи (за наявності);

- серія та/або номер паспорта;

- визначене особою місце самоізоляції;

- засоби зв’язку (номер телефону). 

Упродовж 72 годин до вищевказаних даних, в додаток має підтягнутися результат ПЛР або тесту на антиген, зроблений у верифікованих МОЗ лабораторіях України. Якщо будь-який із тестів покаже негативний результат, застосунок “Вдома” можна видаляти. У випадку ж позитивного результату варто діяти за розробленими рекомендаціями, тобто - подзвонити своєму сімейному лікарю. Водночас, якщо особа з будь-яких причин не здала тест після перетину кордону, через 72 години додаток деактивується, а інформація автоматизовано передається до правоохоронних органів, які надалі проводитимуть вибіркову перевірку за перебуванням в місці самоізоляції.

Викладені зміни набирають чинності з моменту офіційної публікації Постанови. 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]