Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Обранець долі
2020-02-11

Зодіакальна ера водоліїв об’єднала сильних, вольових людей, з особливими позитивними рисами характеру, які вирізняють їх з-поміж маси людей перш за все доброзичливістю, оптимізмом, високими морально-вольовими якостями. Під цим сузір’ям народжений і довгожитель нашого міста – Іван Іванович Головченко. Суботньої днини, 8 лютого 2020 року, сивочолому мудрому чоловіку виповнилося 90 років!

Міський голова Сергій Михайлович Волошин завітав на гостини до шанованого ювіляра разом зі своїми колежанками – головою ГО «Ветеран Хорола» і редакторкою газети «Наш Хорол» Галиною Михайлівною Козловою та керуючою справами (секретарем) виконавчого комітету Мариною Олегівною Тарабан, щоб висловити поздоровлення у колі його великої і дружньої родини.
  На особисте знакове свято з приводу «кругленької» дати до дорогого хорольця поважного віку, батька, тестя, дідуся і прадідуся злетілися, мов метелики на світло, усі його рідні. Іменинник у молодшого покоління завоював неабиякий авторитет і повагу, бо його добре і чуйне серце завжди відкрите, сповнене любов’ю і теплом.

Неозброєним оком було помітно наскільки дбайливо, лагідно і щиросердно відносяться до Івана Івановича його донька Валентина Іванівна та ціла команда родини Діденок: зять Валентин Григорович, внуки Роман і Олександр, невістки Аліна і Марина, правнучки Анастачія і Єлизавета. Неприховані емоції радості, по-дитячому непідробної щирості й вдячності випромінювалися іскристими вогниками в очах і ясній посмішці.

Герой цієї публікації пройшов довгий і тернистий життєвий шлях, але на складності ніколи не нарікав. Можливо саме тому вбачає секрет довголіття в оптимістичному налаштуванні на життя і душевній гармонії, вмінні тримати рівновагу й духовний баланс. Народився Іван Іванович у селі Титовка, Міллеровського району Ростовської області РФ на межі з українським поселенням Олександрівкою.

Після знайомства з майбутньою дружиною на Донбасі переїхав до мальовничого краю, на Хорольщину. Все життя трудився наш іменинник на ремонтно-будівельній дільниці (колишнє підприємство поблизу залишків цегельного заводу). Разом зі своє коханою дружиною Ольгою Василівною виростив і виховав єдину доньку Валю. Вкладені любов і турбота повернулися йому сторицею, бо на схилі прожитого віку він не знає самотності й печалі. Все те, що вкладене у добірному зерні, дало щедрі плоди.

Дорогий наш Іване Івановичу! Прийміть щиросердні вітання з нагоди такої поважної дати. 90 років – це дар долі для обраних, підсумок найважливіших життєвих етапів, коли багато пройдено, побачено, відчуто й зроблено. Здоров’я Вам міцного й довгих років життя, завжди такого ж радісного піднесеного настрою, як сьогодні, такого ж завзяття й оптимізму. Нехай тепло й затишок завжди панують у вашому домі, лунає гомінкий сміх, а душу зігріває сонячне світло в будь-яку погоду та пору року. Бажаємо ще, щоб із кожним новим світанком здійснилися усі Ваші мрії та сподівання.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]