Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Оборона міста-фортеці Бахмут: страшна ціна кривавої битви
2023-10-02

На вогневому рубежі Бахмутської лінії фронту загинув наш земляк-військовослужбовець із с.Покровська Багачка – Роман Михайлович Зуб. Трагічна звістка про загибель Героя-захисника прилетіла з Донбасу на Хорольщину 2 жовтня 2023 року. Молода дружина з сином отримали сповіщення про смерть, у якому командиром військової частини А0409 викладено обставини непоправної трагедії.

29 вересня 2023 року під час обстрілу з міномету зі сторони збройних сил російської федерації поблизу населеного пункту Міньківка Бахмутського району Донецької області загинув стрілець-помічник гранатометника 2-го стрілецького відділення 2-го стрілецького взводу 1-ої стрілецької роти 1-го стрілецького батальйону 30-ої ОМБр імені князя Костянтина Острозького (в/ч А0409). Роман Михайлович поліг смертю хоробрих, захищаючи волю, незалежність та територіальну цілісність України. Під шквальним вихором ворожого артилерійського вогню оскаженілих окупантів Роман отримав несумісні з життям поранення.

Висловлюємо щирі співчуття згорьованій родині: мамі – Наталії Костянтинівні Зуб, дружині – Яні Олексіївні Зуб, синочку Ростиславу, двоюрідному брату – Валентину Удовченку, тещі – Антоніні Іванівні Корнієнко, невістці (сестрі дружини) – Наталії Сергіївні Тетянкіній, зятю – Євгенію Григоровичу Тетянкіну, друзям, близьким, односельцям та бойовим побратимам, які навічно втратили дорогу людину.

Ридають навзрид українці й суворий Ангел смерті, несучи на своїх крилах важкий тягар – тіла бійців, що стали на захист вистражданої, але нескореної України. Ридає матінка-земля за своїми найкращими синами вже не слізьми, а кривавими потоками. Ми платимо немислиму ціну за незалежність України, тож наш священний обов’язок – шанувати подвиг Героїв, що повертаються додому на щиті. Давайте гідно і з почестями проведемо останньою земною дорогою нашого Захисника – Романа Михайловича Зуба. Траурна церемонія прощання відбудеться на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку в м.Хорол, а поховання – на цвинтарі у с.Покровська Багачка. Про точні дату та час жалобного заходу буде повідомлено додатково.

Вічна пам’ять і слава новітньому Герою!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]