Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Обмін досвідом у Кременчуцькій міській раді
2018-01-12

11 січня 2018 року міський голова Сергій Волошин разом зі своїми заступниками з питань діяльності виконавчих органів ради Валентином Місніченком та Яною Карманською здійснили робочий візит в м. Кременчук Полтавської області. Кременчук – місто колоритне, яке варте особливої уваги. Цьогоріч це промислове місто обласного підпорядкування опинилося в епіцентрі уваги всієї країни і далеко за її межами не лише завдяки здобуткам і результатам плідної і продуктивної праці в минулому році.

За оголошеним конкурсом агенції «Укрінформ» головна ялинка Кременчука визнана найкращою в Україні, отримавши в підтримку електронні голоси тисяч громадян з різних куточків країни.

Підсумки конкурсу «Міс Ялинка – 2017» було підведено 2 січня 2018 року. За кременчуцьку двадцятиметрову красуню з гірляндами загальною протяжністю 1,2 км проголосували 40% читачів мультимедійної платформи «Укрінфо». Друге місце – у Вінниці (26%) і третє – у Чернівців (14%).

Користуючись нагодою, міський голова і заступники завітали до своїх колег у міську раду, яка розташована саме на славнозвісній площі Перемоги. У невимушеній дружній атмосфері відбулась робоча зустріч з міським головою Віталієм Малецьким та його заступниками Дмитром Кравченком та Русланом Проценком. В рамках робочого візиту було обговорено ряд питань стосовно капітального будівництва, вирішення питань сортування, вивезення і захоронення твердих побутових відходів, освітлення, житлово-комунального господарства та багато іншого.

Кременчуцький міський голова особисто в супроводі заступників зробив для іногородніх гостей цікавий екскурс по місту.

13 січня 2018 року відбудеться грандіозне закриття сезону святкувань Нового року та Різдва, а також закриття найкращого в Україні ялинкового містечка. Тож представники Хорольської міської ради встигли на власні очі оцінити рівень організації святкових заходів своїми колегами і паралельно перейняти досвід в різних сферах діяльності як у флагманів місцевого самоврядування. Звісно, ще є над чим працювати, є до чого рости і прагнути.

Міський голова щиро вдячний за гостинність і запрошує у Хорол наших колег задля підтримки добросусідських відносин і забезпечення раціональної співпраці в рамках удосконалення взаємовідносин органів місцевого самоврядування.

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]