Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Нехай добро в серцях не гасне!
2019-04-26

Наближається велике релігійне свято з найвищим статусом торжества православних вірян – Великдень! Це особливо значиме та світле свято, тож підготовка до нього проходить активно, з великим ентузіазмом і завзяттям.

Наше місто має бути готовим до святкувань, а щоб атмосфера була відповідною та піднесений натхненний настрій у містян і гостей,  – усіма можливими силами долучилися до наведення чистоти й порядку, а також благодійництва.

Переважно жіночий колектив КП «Комунсервіс» дружною і веселою командою впорядкував узбіччя дороги по вулиці Київській. Вправні трудівниці очистили від бруду й побілували вапном бордюри. Прибиральники території комунального підприємства навели порядок вздовж вулиці Незалежності.

У п’ятницю, 26 квітня 2019 року, за спільною домовленістю із народним депутатом України Костянтином Євгеновичем Іщейкіним міський голова Сергій Михайлович Волошин зробив ще одну добру справу для найбільш соціально вразливих категорій населення міста та району. Особисто нардеп не зміг взяти участь у почесній благочинній справі, однак дав доручення своїм помічникам – Людмилі Іванівні Махно та Роману Олександровичу Порожнеті.

Усіляко намагалися створити гарний настрій для підопічних Хорольського районного та Вишняківського будинків-інтернатів для громадян похилого віку та інвалідів. Люди із складною життєвою долею були невимовно раді великоднім подарункам та вітальним листівкам. Про непідробні щирі емоції свідчили зливи аплодисментів, зворотня доброзичлива реакція на жарти для підбадьорення духу, невимушені посмішки на вустах, а в декого навіть поблискували сльози радості в очах. Керівники закладів Павло Іванович Грінченко та Переятенець Володимир Денисович від імені своїх підопічних та від себе особисто висловили щиру вдячність за увагу та небайдужість.  

Міський голова не міг не завітати до кімнати особливо дорогої для нього людини в Хорольському будинку-інтернаті – товариша по службі на морфлоті, довгожителя міста – Якова Петровича Гануса. 18 січня 2019 року йому виповнився 101 рік! Як завжди він зустрічав гостей із посмішкою та вдячністю за тепле й турботливе ставлення, особливу увагу з боку представників владних структур різних рівнів.  

Завітали на гостину й до Василя Васильовича Симулика – Почесного громадянина міста, священнослужителя, митрофорного протоієрея, настоятеля Петро-Павлівського храму Полтавської єпархії Української православної церкви Київського патріархату, духовного наставника, літератора, поета, публіциста, композитора, художника, науковця, людини з надзвичайно багатоманітними здібностями й талантами. Уважно роздивилися незвичайну обстановку в його кімнаті, яка переповнена авторськими витворами мистецтва. Захоплюють своїм глибоким змістом і майстерною технікою виконання картини маслом на полотні, а ще привернув увагу клавішний музичний інструмент – синтезатор. Дивує як одна людина водночас володіє таким розмаїттям талантів. Намагалися не забирати в отця особистий час, адже попереду в нього важлива місія – Великодня служба в храмі. А прихожани вже повним ходом випікають паски і фарбують писанки для освячення.

Усіх зі святом у пам'ять про диво Воскресіння Сина Божого! Нехай передзвін церковних дзвонів принесе Вам благі звістки, Ваші серця наповняться радістю, а віра допоможе подолати всі життєві труднощі.

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]